a.z.1 15.02.08, 20:23 Czy ktoś z Was zna tą firmę - koleżanka chce kupić wózek i prosiła żeby tu rzucić hasło o opinie:))))Liczymy na Was:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.z.1 Re: Firma "KEES"!!!!!!!!!!!!! 16.02.08, 14:34 Nikt nie zna:((((((((((((..... Odpowiedz Link Zgłoś
neta88 Re: Firma "KEES"!!!!!!!!!!!!! 27.02.08, 00:04 Tak, znam i polecam!!! Wszystkie informacje na stronie www.angre.com.pl - jest to holenderska marka, fajne wózki - duży wybór bliźniaczych i pojedyńczych, fajna trzykołówka ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia ja miałam kees 01.03.08, 21:28 Właśnie sprzedałam na allegro,bardzo lekki wózek,ale niestety słaba amortyzacja:(Używalam tylko gondole,bo spacerowka w porownaniu do mutsy,ktorego teraz używam to porazka!odradzam!raz że nie można jej przekladac w dwoch kierunkach jazdy(co jest naprawde bardzo potrzebne jak dla mnie)to dwa kiepskie oparcie bez możliwosci rozlożenia na plasko.Lepiej za te pieniadze kupic uzywany Mutsy,ja tak zrobilam i jestem bardzoo zadowolona! acha i sprzedalam keesa w stanie idealnym tylko za 530zl bo wiecej nikt nie licytował niestety. a uzywany byl tylko 3 mce. Odpowiedz Link Zgłoś
luk5555 Re: ja miałam kees 02.03.08, 22:04 A ja mam Joggera KEES od 8-miesiecy i nie narzekam, owszem nie przekłada sie spacerówki w dwóch kierunkach jazdy, ale wózek prowadzi mi sie dobrze, jest stabilny jak na 3-kołowy i rewelacyjnie lekki, składa sie tez super do samochodu. Z gondolki byłam zadowolona i mogłam wpinać w stelaż fotelik Maxi Cosi.Cena tez była OK, Mutsy jest chyba dwa razy droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: ja miałam kees 03.03.08, 07:43 drozszy,ale ja kupiłam uzywany za 1000zł i bez porównania lepszy.. w Kees są bardzo słabe amortyzatory i dzieckiem mi trzęsło tak,że mój synek sie denerwował(a koło mnie chodniki sa okropnie nierówne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: ja miałam kees IP: *.tktelekom.pl 05.02.14, 09:56 Witam. Mamy dla maleństwa wózek Kees Jogger i chciałam zapytać właśnie o to, jakie nosidełko da się dopasować do niego? w zestawie mamy gondolę i spacerówkę oraz adaptery właśnie do nosidełka samochodowego, które chciałabym dokupić używane. Dobrze rozumiem, że pasuje nosidełko samochodowe firmy maxi cosi? Odpowiedz Link Zgłoś