morelka80 03.03.08, 23:32 Zabijcie mnie jeśli było o tym ale nie mogę znaleźć :( Widzę,że różnią się tapicerką ale czymś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulak Re: Maclaren Quest Sport/Mod - różnice?? 04.03.08, 10:04 roznica we wzorach tapierek i wygladzie kolek(kolekcja 2008) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Maclaren Quest Sport/Mod - różnice?? 04.03.08, 10:12 było , było :) ale zabijac może nie będziemy :D tylko wyglądem. Sport - sportowy Mod - modny, stylowy. na stronie Maclarena opisy sa takie: Sport "Mum's lightweight sporty solution" Mod "Mum's lightweight stylish solution" Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: ciągle się waham :))))))) b/t 04.03.08, 13:47 Kolpaki kolek sa troche inne. I tapicerki. Ale jakis zasadniczych roznic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maltez Re: ciągle się waham :))))))) b/t 05.03.08, 14:12 Kochana Morelko ;)), kupilam 2 tyg. temu Questa i go kocham ;))). Tripa ogladalam. Ma calkiem rozkladane oparcie i uchwyt na picie, ale jest troche ciezszy, nie ma paska, co akurat dla mnie jest wazne - biore wozek jak torebke na ramie i wnosze mala na rekach ;). Zasnelam nam 2x ale nie bylo z tym problemu. Ta pozycja jest przeciez i tak duzo bardziej odchylona jak w foteliku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: ciągle się waham :))))))) b/t 05.03.08, 14:29 oo kochana Maltez :) nic się nie chwaliłaś zakupem :P jaki masz kolor? chyba faktycznie jednak Questa kupie, ten pasek to może być fajna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 14:37 Morelko ja kupiłam tripa i jestem bardzo zadowolona, ale nie moge przestac myslec o quest. Ciagle sie zastanawia jaki jest quest, bo tak sie nim wszyscy zachwycaja ze cos w tym musi byc. Pewnie jak bym wczesniej zobaczyła tego lulu ginesa czarnego to bym sie nie wachała ani minuty, który zamówic. Mnie sie poprostu te szare maclareny nie podobaja. Ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:10 Ale maclareny wcale teraz nie są szare :) Ja mam śliczny czerwono-czarny :) Ani grama szarego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:16 Wiem, ze sa równiez inne kolorki. Mam córeczke i mnóstwo rózowych ubran i nigdy bym nie kupiła czerwonego wózka. Takie moje zboczenie. Mogłabym kupic ten szary z rózowym, ale jak drugi dzidzius to bedzie syn to bym musiała kupic nowy. A czarny jest taki uniwersalny. Generalnie lubie czarne kolory i dlatego od razu kupiłam inglesine trip bo była czarna. teraz wypatrzyłam tego lulu i nie moge przestac o nim myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:21 Ja tez mam córkę, ale różowego nie cierpię, także Zosia nie ma w ogóle różowych ubranek. Za to sporo czerwonych i innych. I ten czerwony Quest bardzo mi podpasował. Acha, jest też fajny czarny. Nazywa się Black Print. www.bellydancebaby.com/files/images_main/3399s7.jpg Bardzo chciałam go kupić, ale to stara wersja - bez paska, stary hamulec, inne zapięcie pasów - a mi na pasku bardzo zależało i na hamulcu nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:26 Jest rzeczywiscie super. Taki jak lubie. Mi własciwie na tym pasku nie zalezy, mieszkam co prawda na 3 pietrze ale córka jestlekka jak piórko, wiec daje rade. Po za tym czesto trzymam wózek w garazu wiec nie musze wnosic do domu a to duze ułatwienie. Ps. Ja uwielbiam rózowy. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:29 :))) W Happy Baby mają ten wózek - gdybyś chciała kupić. Niedawno tez mieli na Allegro wystawiony, ale już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:36 Ja sie zdecydowałam na lulu guinnes this is the love www.mothercare.com/gp/product/B0012AYGIE/ref=pd_rvi_detail_1/203-7633418-8881513?ie=UTF8&mcb=core Wydaje mi sie ze to nowa kolekcja, bo zapiecie jest nowe. Prawdopodobnie to model z 2008, choc nie ma paska do przenoszenia i mam nadzieje ze hamulec jest nowy. Kolezanka ma mi go w angli zamówic. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:39 To super :) Bo ten This is the love jest rzeczywiście fajny. Też bym chciała, ale już mam Sporta. Mąż by mnie zabił ;) Zreszta ja mam tyle do roboty, odkładam ciagle to, co naprawdę ważne, a tylko wózki oglądam. Juz muszę sobie w końcu powiedzieć DOŚĆ, bo naprawdę tracę czas. Moze dla drugiego dziecka, za jakiś czas, jak chłopiec będzie, to wtedy kupię inny. A pewnie nowe kolekcje będą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Wypatrzyłam lulu ginnes -this is the love 05.03.08, 15:53 Ja kupiłam tydzien temu inglesine trip i mójmaż myslał, ze dam juz sobie spokój z wózkami. A ja cały czas sledze forum, ogladam allegro itp. Juz mu nawet nic nie pokazuje bo sie wscieka, że cały czas wózki ogladam. A najgorsze jest ,że ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś