kalja77 18.03.08, 16:47 pytanie brzmi czy poleciłabys wózek mutsy easyrider????Jako wóek do sklepów, na krótkie wypady do auta??wiesz może jakie ma wymiary siedzisko i waga?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: do koma.edziecko 18.03.08, 17:15 ja też mam pytanie do komy jeśli można:) Jak jest montowany pas do stelaża wózka chicco caddy, na jakieś klamry, zaczepy? A i podobno miałas kolor czerwony czy masz może jakieś zdjęce z dzieckiem w środku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do koma.edziecko 18.03.08, 21:37 Hej, ja coprawda nie koma, ale moze moge wam troche pomoc. Easyridera mialam. Mnie sie nawet podobal, bo mial niezle resory i mile raczki i dla mnie sie dobfrze prowadzihl. Dla mnie byl porownywalny z questem, ale matgerial mial nieco za bardzo gumowy i budka miala na gorze okienko z siateczki (bzdura"!). Z tego co wiem, to koma nie lubila tego wozka bardzo. Ja mam jeszcze jedna kolezanke wozkomaniaczke i ona go z koleji lubila. A co do chicco: on ma takie jakby metalowe male koleczka przyczepione do stelaza. Pasek od torby ma takie plastikowe karabinczyki, ktore sie do tych koleczek przyczepia. Ale wg mnie spokojdnie mozna sobie taki pasek samemu dorobic i nie musi on miec karabinczykow, jesli go nie potrzebujesz do torby. Mozna go na stale do wozka przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Marta 19.03.08, 10:17 W caddy na ramie są przynitowane dwa kółeczka na górze pod rączką i gdzieś na dole drugie do tych kółeczek przyczepia się parcianą taśmę z karabińczykami, bez problemy taką sobie dorobisz wszystkie części kupisz w pasmanterii, możesz też odczepić taki pasek z torby podróżnej moze posiadasz taką z paskiem, ważne tylko żeby ten Twój caddy miał te mocowania na stelażu. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: do koma.edziecko 19.03.08, 10:11 Zgadza się ten wóżek u mnie kompletnie się nie sprawdził, owszem siedzisko ma bardzo duże i mieciutkie ale przez to że sztuczne, na bokach i od spodu budka są podbite ceratą to moja Oliwka się strasznie w tym wózku pociła, w żadnym innym nie miałąm tego problemu, po easyriderze kupiłąm Questa i nie ma porównania, problem morych pleców i włosów po spaniu się skończył. Poza tym nie wygląda to zbyt ładnie, widać te ceratowe boki. Ja wytrzymałam z nim 6 tygodni kupiłam go po sprzedaży Techno Xt i pokornie wróciłam do Maclarena - kupiłam Questa któego mam do dzisiaj ;-). Te kółeczka w easyriderze są maleńkie jak w Volo do tego przednie mają dziwnie zrobioną amortyzację że nie ugina się samo kółko tylko koło razem z mocowaniem, przez to wózek stawał mi dęba na nawet minimalnym progu musiałam podbić kółka, przy zjeździe z krawężnikó to samo, uginały mi się te przednie kółka i wózek stawał,zapadął się no dla mnie beznadzieja, siedzisko jest bardzo długie ale w sumie tak dziwnie dziecko siedzi, pupa bardzo się w nim bardzo zapada, tak patrząc z boku to taka litera V. Koszyk w tym wózku jest połowę mniejszy niż w innych parasolkach tego typu, tutaj są zdjęcia mojego easyridera: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f16cfe4e95ae4fbe.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9122eff0d4d1d77c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0646c620b7518e2b.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalja77 Re: do koma.edziecko 19.03.08, 11:11 oki to mi wystarczy:)mutsy odpada:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Dziękuję! 19.03.08, 14:35 Wózek już zamówiony, zobaczymy czy będzie miła te zawleczki, wydaje mi się ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś