moni4444 20.03.08, 20:09 dziewczyny a co myslicie o bebecar wozkach ja mam z zej firmy upatrzone 3 modele albo laske 3 funkcykjna albo na pompowanych kolach tez 3 funkcje ale trzy kolowy?kolor z nowej kolekcji razaca zielen.pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: a co o bebecar? 20.03.08, 21:16 Niektóre modele a konkretnie stelaże są niestety niewypałem.Skrzypią i klekoczą.Napewno takim jest Vector.No i sa dość ciężkie(a nawet bardzo):) Z plusów to ładne wykonanie i kolory,dobre materiały,duże gondole. Mogę polecić Trackera lub Racera . Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: a co o bebecar? 21.03.08, 10:09 Ja mam bebecar traker i jestem bardzo zadowolona. Nic mi w stelarzu nie skrzypiało ani klekotało. Gondola jest bardzo duza, ma regulowana wkładke, budka swietnie osłanie dziecko. Spacerówke mozna montowac przodem i tyłem do kierunku jazdy, rozkłada sie na płasko, tapicerka jest rewelacyjna. Zostawiłam sobie ten wózek dla drugiego dzidziusia bo jestem zadowolona. Jedyny minus- to waga. Odpowiedz Link Zgłoś
agapy555 Re: a co o bebecar? 22.03.08, 11:18 właśnie przez tą wagę musiałam zrezygnować z zakupu. szkoda bo super wózek(tracker) :) Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: a co o bebecar? 23.03.08, 18:00 ja aktualnie mam 3 bebecar-Tracker.Multipla At i stylo at.I wszsytkie sa super.multiple mam juz druga, bo pierwsza udalo mi sie zrzucic ze schodow.po prostu kochamy te wozki i tyle.nie przeszkadza mi ich waga i rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: a co o bebecar? 23.03.08, 18:00 ja aktualnie mam 3 bebecar-Tracker.Multipla At i stylo at.I wszsytkie sa super.multiple mam juz druga, bo pierwsza udalo mi sie zrzucic ze schodow.po prostu kochamy te wozki i tyle.nie przeszkadza mi ich waga i rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_kasia do chubus 11.04.08, 21:33 mam pytanie: zamierzam kupic spacerowke bebecar'a na pompowanych kolach. I troche sie gubie. Czym rozni sie Stylo od Trackera i Raidera? Odpowiedz Link Zgłoś
iza-r4 Re: do chubus 12.04.08, 16:13 raider, to starszy model wózka. Najnowszy z tych, to chyba stylo. Ja mam vectora i jestem bardzo zadowlona-nic nie skrzypi ani nie trzeszczy. Mąż najpierw przywiózł mi tracker, bo podobał mi sie ten stelaż, ale w rzeczywistości koła wydały mi się bardzo duże i zdecydowaliśmy się na vectora ( obrotowe kółka -lekkość prowadzenia). O zaletach bebecara nie będę pisać, bo już moje poprzedniczki to zrobiły ( przekładane siedzisko, materiały, duża buda itp.) Odpowiedz Link Zgłoś