Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł

18.04.08, 10:32
Witam Wszystkich:)

Mam do sprzedania nowy Bugaboo Cameleon, kolor czerwony. Model z
2008 roku (żelowe koła, zmiana ramy itp.). W wielu polskich sklepach
nadal oferowane są modele z 2007r. za cenę przekraczającą 3100zł. Na
przykład cena tego wózka w sklepie Świat Dziecka w Warszawie to 3319
zł (nie obowiązują sklepowe rabaty)!

O wózko nie muszę wiele mówić, chyba wszystkie go znacie.
Oczywiście więcej można poczytać na www.bugaboo.com

W sprawie kupna proszę o kontakt na bugaboobaby@gazeta.pl. Wysyłka
na Wasz koszt (wysokość w zależności od uzgodnionego sposoby i
miejsca dostawy).

Pozdrawiam!
Bugaboobaby
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 10:38
      podalas przyklad ceny z jednego z najdrozszych sklepow w Warszawie,
      a przeciez sa tansze...
      • bugaboobaby Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 10:53
        W takim razie podaj proszę nazwę sklepu o najniższej cenie na ten
        wózek, model z 2008r.
        • aleksandra1977 Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 11:23
          chociazby na allegro mozna kupic prosto z USA za 2100zl...
          Do Swiata Dziecka wiekszosc osob chodzi poogladac, przymierzyc, bo
          ceny wysokie nawet, gdy daja swoj 5% rabat...
          • ewarysia Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 11:51
            :)
            Chyba mówimy o dwóch niezależnych sposobach dokonywania zakupów.
            Każda z nas musi niezależnie podjać decyzję o plusach i minusach
            danego wyboru. Tak samo możemy kupić samochód w Polsce, możemy ten
            sam samochód sprowadzić ze Stanów... ludzie robią i tak i tak.
            Rzeczywiscie można wózek sprowadzić z USA (są oczywiscie plusy i
            minusy takiego postępowania), ale można go również kupić na Allegro
            za 3159 złotych (model z 2007).
            Świat Dziecka nie udziela rabatów na wózki Bugaboo (karty rabatowe
            nie obowiązują).
            Z tego co widzę nie można w Polsce kupić tego wózka poniżej 3000 zł,
            ja go oferuję za 2790 zł.
            • pstrabiedronka Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 12:21

mozna na allegro kupic za 2100 + wysylka 180 zł, czyli w sumie za
              2280 zł.
              www.allegro.pl/item348282357_nowy_gwarancja_bugaboo_cameleon_wozek_gratis_.html

ale to tez model 2007.
            • coronella Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 12:36
              ktos sie nie przelogował chyba :)
              a co z gwarancją?
              • bugaboobaby Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 13:04
                2-letnia gwarancja producenta (rękojmia)
                • coronella Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 13:21
                  gwarancja i rękojmia to 2 różne rzeczy, czy jestes podmiotem gospodarczym, że udzielasz rękojmi?
                  Rozumiem, ze ew. naprawy dokonuja autoryzowane serwisy na terenie Polski, tak?
                  • bugaboobaby Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 14:01
                    Zgoda, gwarancja i rękojmia to są dwie różne rzeczy.
                    Rękojmia to gwarancja udzielona przez producenta, a dodatkowa
                    gwarancja (to na co potocznie mówimy gwarancja) to ustawowy
                    obowiązek sprzedającego do udzielenia ograniczonej w swoim zakresie
                    opieki nad produktem.
                    Tak jak napisałam: Wózek objęty jest 2-letnia gwarancja (zakładając,
                    że kupującym jest osoba fizyczna a nie działaność gospodarczy lub
                    osoba prawna, wtedy jest rok) i rękojmią. Gwarancja obejmuje
                    autoryzowane serwisy.
                    Ja nie muszę być podmiotem gospodarczym (chociaż też jestem) aby
                    udzielona była rękojmia, bo ją udziela producent a nie sprzedający.

Zadajesz tyle pytań, rozumiem, że jesteś zainteresowana zakupem? :)
                    • aurinko Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 14:11
                      bugaboobaby napisał:

> Zadajesz tyle pytań, rozumiem, że jesteś zainteresowana zakupem? :)

A ktoś niezainteresowany nie ma prawa o nic zapytać?
                      • agnes_nyc Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 16:10
                        Przepraszam ale serwisy ktore obsluguja Bugaboo w Polsce lub w Europie udzielaja
                        gwarancji badz rekojmi tylko wozkom zakupionym w Europie. Czy wozki ktore
                        sprzedajesz posiadaja gwarancje miedzynarodowa czy tez nie
                        • bugaboobaby Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 18.04.08, 16:29
                          Wózek został kupiony w Europie, gwarancja jest europejska.
                          • euna Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 22.04.08, 00:37
                            w bugaboo nie ma czegoś takiego jak gwarancja
                            narodowa/międzynarodowa.

ich gwarncja działa na całym świecie, ylko że roklamować trzeba
                            wyłącznie przez slep, w którym się wózek kupiło, ewentualnie przez
                            sklep który wózki te sprzedaje i podejmie się załatwienia reklamacji
                            (a jet z tym troche zachodu, np transport czesci z Holandii).

wiem jak to wygkada z autopsji bo mupilam Bugaboo Bee w USa (wtedy
                            jeszcze nie sprzedawali w Europie), zapsuł mi się i wciąż
                            koresponduję z producentem co dalej (nie twierdzą, że gwarancja nie
                            obowiązuje, ale nie wiadomo jak mam z niej skrzystać bez wysyłania
                            wózka do Holandii).
                            • pinik Re: SPRZEDAM: NOWY Bugaboo Cameleon 2008, 2790 zł 22.04.08, 00:41
                              A mnie wlasnie zdziwilo, bo w instrukcji obslugi bee jest wlasnie
                              cos napisane o limitowanej gwarancji na USA i Canade. Nie czytalam
                              tego nigdy dokladnie, ale teraz mi sie to wlasnie przypomnialo. JAK
                              to jest?

Ja na miejscu w Stanach reklamowalam w sklepie kolko bee. Wymienili
                              mi je odrazu w sklepie na inne. Potem cos bylo ze skladaniem (choc
                              wg mnie to tylko naklejki byly w zlych miejscach naklejone) i
                              wymieniono mi caly wozek na inny (i cale szczescie, bo mialam
                              najpierw z czerwonym, a on jakis taki wyblakly byl, a teraz sie
                              ciesze, ze mam caly czarny).

Ale co, jak sie teraz cos z nim stanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka