klauducha85 12.05.08, 11:27 witam przeczytalam w poscie o baby ace ze widzialas go na zywo???powiedz jakie wrazenie??czy jest pozadie wykonany??jaka cena???est mozliwosc zakupienia u importera??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beeyou Re: do beeyou!!!!!!!!!!!!!!!baby ace!!!!! 01.06.08, 21:53 wózek jest niesamowity!!! Fantastyczne kolory, świetne wyposażenie w standardzie. Ta opcja składania przednich kół jest bajerancka!!! Osobiście widziała go na żywo i można go już kupić w internecie. Np ( nie wiem czy mogę podać nazwę sklepu, ale niech będzie) www.bobascentrum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do beeyou!!!!!!!!!!!!!!!baby ace!!!!! 01.06.08, 22:51 Ale podrobka bugaboo! Mnie to dziwi, ze ta firma to tak toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 do pinik 02.06.08, 07:53 ja wiem ze to podroba bugaboo ale mnie sie bardzie podoa ze str wizualej cameleona mielismy jaj corcia byla malutka pozniej sprzedalam bo uznalam ze caly komplet mi nie potrzebny przerobilam pozniej mase firmowych wozkow...szczerze nawet stokke odstaje od bugaboo nie ma az tylu funkcji i moim skromnym zdaniem prowadzi sie gorzej a o wygodzie dziecka nie wspomne natomist nie widze nic zlego zeby byla tansza wersja bugaboo zobacz ze nie kazdego stac na wydatek u nas w polsce ponad trzy tysiace na pewno nie bedzie to taka klasa jak bugoo ale funkcje podobne i dla mnie akurat ,lilu jest juz duza wiec nie chce mi sie znow inwestowac sciagaac ze stanow wozek za 2000zl beyou dzieki zaraz sobie wejde na stronke szkoda ze nie mozna kupic same spaceroweczki gdybys kupila daj znac... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do klauducha 02.06.08, 14:54 Hej, tak, absolutnie sie w tych wszystkich punktach z toba zgadzam! Mnie tylko dziwi to ze strony bugaboo, ze nie scigaja takich firm, ktore ich podrabiaja, bo dla nich to strata klientow czasami itd. Ale dla klienta dobrze! Jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
beeyou CUDNY Baby Ace :))) 09.06.08, 10:54 Moim zdaniem wózek jest CUDNY i jak się dobrze przyjrzeć i porównać z Bugaboo to widać różnice!!! bugaboo nie to nic do gadania!!! Jakoś coca-cola nie robi afer pepsi bo są podobne!!! Baby Ace wydaje się lżejszy i bardziej skrętny, choć może tylko mi sie tak wydaje. Strasznie mi się podoba, a mój synek wygląda w nim BOSKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: do beeyou!!!!!!!!!!!!!!!baby ace!!!!! 02.06.08, 21:39 Te wózki już pojawiły się na allegro - cena 1599 zl Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: do beeyou!!!!!!!!!!!!!!!baby ace!!!!! 09.06.08, 11:08 A nie wiecie, czy gondolę też można zamontować w obie strony? Bo na zdjęciach wszędzie jest w tą drugą stronę i po przełożeniu rączki te duze koła będą z przodu. A żeby tak małe mogły być z przodu? Wiecie, o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: do beeyou!!!!!!!!!!!!!!!baby ace!!!!! 10.06.08, 13:28 Beeyou a może dałbyś/dałabyć jakies zdjątka??? Bo w necie takich zdjęć w realu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś