sylki 22.05.08, 10:26 model zwykły używany z podnózkiem nowym nie używanym. kolor błękitny? Stan oceniam jako dobry, bo dla mnie bdb jest ze sklepu :) Nie mam pojęcia ile można za niego chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ad57 Re: ile za używanego buggstera 22.05.08, 11:27 Sylki a czemu sprzedajesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: ile za używanego buggstera 22.05.08, 13:01 a nie pisałam, że chce :D ale zastanawiam się, bo chciałabym nowego z tej limitowanej serii z czarnym stelażem :D Poza tym z czytej ciekawości na ile można go wycenić Dodam, że podnóżek właśnie został zamontowany, więc do nieużywanych nie można już go zaliczać :P Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: ile za używanego buggstera 22.05.08, 15:00 Sylki, ja nie wiem czy tak bardzo opłaca się sprzedawać, zobacz za ile poszedł na Allegro wczoraj www.allegro.pl/item363077794_spacerowka_tfk_buggster_lepsza_niz_zapp.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylki aurinko 22.05.08, 20:54 wiem, widziałam z tym, że biorąc pod uwagę to, że na allegro rzadko są buggstery to i mało ludzi ich tam szuka, więc nie było mowy o tym, aby poszedł za więcej. Tak mi się wydaje. Poza tym jak już pisałam wcześniej pytam czysto teoretycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolka33 Do Sylki 22.05.08, 16:15 A może byś chciała sprzedać podnóżek ? :) Jestem zainteresowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki podnóżka nie sprzedam :) ponieważ 22.05.08, 20:50 jeżeli już miałabym go sprzedawać to tylko z wózkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
winniczek75 Re: podnóżka nie sprzedam :) ponieważ 23.05.08, 10:03 a myślisz, że w ten sposób odzyskasz pieniądze zainwestowane w podnóżek ? szczerze wątpię, wózek z podnóżkiem i bez sprzeda sie podobnie, 2 razy sprzedawałam quinny i raz ze wszystkimi dodatkami, a potem większość dodatków osobno i lepiej wyszło sprzedać osobno, sama folia do wózka sprzedała się za 140 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: podnóżka nie sprzedam :) ponieważ 23.05.08, 13:27 a czy ja chce na podnóżku zarobić? Nigdzie tak nie napisałam, ale jeżeli nie sprzedam wózka , to dalej będę go używać, apodnóżek się przyda, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś