zuchatka 13.06.08, 11:57 pinik-w ktorym miescie pracujesz? mozesz mi cos powiedziec o gesslein swift? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: do pinik :) 13.06.08, 13:05 Pracuje tu gdzie mieszkam :-) W Mainz. TEgo Gessleina nie mamy, bo wogole tej marki nie prowadzimy. Sama go nigdy nie mialam, bo mi sie jakos niezbyt optycznie podoba. Ale to niezle wozki (tzn ogolnie gessleiny). Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: do pinik :) 13.06.08, 14:49 a mialabys jakas mozliwos zeby kupic na miejscu i wyslac do PL? ile by wyszlo w sumie? widzialas moze gdzies ten wozek? jak sie reguluje oparcie? i czy to bardziej buggster czy zapp? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do pinik :) 13.06.08, 14:55 Sporo jest ich na ebayu: search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=gesslein+swift Z poczatku pomylilam model wozka. O innym myslalam. Teraz jak napisalas o zappie itd to go skojarzylam. Ogladalam go kiedys na zywo. Odrazu sie zniechecilam. Okropnie sie podbija!!! Mnie on ani buggstera ani zappa nie przypomina. Z wygladu to moze troche Babywelta Kiss/moon, ale tamte sie lepiej prowadza. Ten sie sklada tez na wiekszy. A zobacz wozek, ktory wczoraj tu pokazalam, ktory podobnie wyglada o nazwie cos z Safety. Wydaje mi sie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do pinik :) 13.06.08, 15:01 Tego mialam na mysli: cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&rd=1&item=180244560651&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=008 Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: do pinik :) 14.06.08, 12:10 faktycznie fajny... ale ta waga... :) a ile buggster wazy? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko przecież są na allegro 14.06.08, 17:26 www.allegro.pl/search.php?string=swift&from_showcat=1&category=11844&description=1&country=1 bardzo podobny jest też implast Vibe www.implast.com.pl/ www.allegro.pl/item382047857_implast_wozek_spacer_vibe_torba_folia_nowosc_.html według mnie to ten sam wózek ale pod innym logo po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: przecież są na allegro 14.06.08, 22:16 na ebayu podaja ze swift wazy 9kg... Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: przecież są na allegro 14.06.08, 22:19 nie widzialam go jeszcze... ale faktycznie bardzo podobny... ktos moze go widzial na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś