jasiek-2007 25.01.09, 23:16 napiszcie jak sie sprawuje ten wózek przybieram sie do jego zakupu na zywo jeszcze nie widzialam ale na dniach lecę oblukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 25.01.09, 23:22 Jak na parasolke to strasznie duzy i ciezki (po zlozeniu duzy). Podbijanie fatalne, pas miedzy nogami troche zle wszyty. Troche plytkie siedzonko, zle wyprofilowane. Bylo o tym wozku duzo. Zajrzyj do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 07:53 przejrzałam archiwum ale akurat tam wszyscy tylko co kupowali albo krótko użytkowali Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 09:07 mam go od wiosny, przez wakacje jeżdziłam z nim codziennie, teraz stoi u babci, bo młody tam częsty bywalec. Powiem szczerze, że go lubie, mam jeszcze z parasolek questa i pliko (u drugiej babci) W porównaniu do questa to jest większy zmierz dokładnie czy wejdzie do bagażnika (w archiwum są wymiary) cięższy - waży na mój gust identycznie jak pliko niby 8 kg na papierze ale tak ok 9 kg w praktyce. Podbijanie podobne jak w pliko (może nieco lżej) w pliko musze depnąć tego dam rade przez nacisk (quest sam sie podbija :). Questa daje radę sama do i z bagażnika i dziecie na drugiej ręce multiwaya już nie. Ogromny plus multiwaya to siedzisko jest duże w quescie młody siedzi i lubi mieści się w nim ale w multwayu to ma duuuże legowsko. Po sporej przerwie wziełam w tamtym tyg multiwaya na spacer i moje dziecie w kurtce położyło sobie rączki koło główki, rozłożyłam podnóżek i spał jak król, w queście owszem wyśpi się ale pólleżąco i już łapek nie zmieści. W queście odczuwam nierówności kiepskich chodników w multiwayu nie. Teraz rozważam czy nie pozbyć sie speediego a czy nie wróci multiway na wiosne do domu jako główny bo z questem jako jedynym nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 09:09 Doczytałam wypowiedź Pinik fakt to nie taka typowa parasolka czyli małe byle co do jednej ręki to bardziej większa spacerówka na duży plus wygodna dla dziecka. Mi osobiście pas w kroku nie przeszkadza młody ma 14 msc i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 11:34 dzięki anusia a ile ty masz wzrostu bo mówią że to dla wysokich a ct04 dla nizszych Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 17:24 176 :) ct04 w sklepie tylko próbowałam i nie było najgorzej tylko kolorki mieli kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 18:34 Liteway ma chyba głębsze siedzisko, ale węższe ;) Niemniej bardzo go lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 23:13 Ja też mam Multiwaya i bardzo go polecam. Ma ogromne siedzisko, oparcie można rozłożyc do leżenia - to dla mnie był duży plus. Jakby ktoś był chętny to chyba będę niedługo go sprzedawac bo mój synek nie bardzo pali się do jeżdzenia. Mam kolor Topazio, kupiony w lutym 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 23:13 ja dziś własnie multi w sklepie prowadzałam no za wysoki bo mam 160 Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 26.01.09, 23:40 Ja mam 153cm i nie najgorzej się prowadziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 29.01.09, 20:49 ja też mam 160 cm i bardzo mi wygodnie go prowadzić. Teraz jesteśmy w górach i przy obecnej pogodzie (nie za duzo sniegu) i tu sie sprawdza. Dzis synak sobie pospał na spacerze co mu sie już rzadko zdarza- mimo grubej kurtki i kocyka było mu całkiem wygodnie. Ogólnie po 10 miesiącach użytkowania nadal jestem zadowolona z zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonia Re: posiadaczki chicco MULTIWAY 30.01.09, 15:46 Mam multiway'a i jeszcze trzy inne wózki. Ten jest moim faworytem. Jest bardzo wygodny, ładny, a mój synek ma w nim mase miejsca. To na prawdę wygodna spacerówka. Napiszę tak jak poprzedniczki - bardzo go lubię Odpowiedz Link Zgłoś