l.cabos-mastalerz 14.04.09, 21:23 co to za model? dobra bedzie??:) www.allegro.pl/item608994313_nagrodzony_wozek_spacerowy_z_anglii_od_1zl_bcm.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izz78 Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:26 Kochana za tą kasę model oh to bardzo dobry wynik!!!!! koniecznie daj znać znać jak przyjdzie bo to już drugi wózek u tego sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:31 cena ok, ale komentarze mi się nie podobają i tekst "kolor może się różnić od tego na zdjęciu" - oby tylko kolor, oby model też był ten co na zdjęciu - ja jestem przewrażliwiona na takie teksty sprzedających. Odpowiedz Link Zgłoś
l.cabos-mastalerz Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:31 ja tak sobie kliknelam 210 zl:) tak zachwalacie myslalma ze ktos mnie przelicytuje:) heheheh dam oczywiscie znac co i jak moja cora ma za miesiac roczek chyba bedzie dobry wozek nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:36 Przy tekście sprzedawcy "Wszystkie wystawione przedmioty, pochodza z tzw. returnow czyli moga nosic slady uzytkowania, ale rowniez moga byc nowe i uszkodzone" nie ryzykowałabym nawet 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
l.cabos-mastalerz Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:42 Towar 100% sprawny, idealny, nie posiada śladów użytkowania! taki opis w aukcji jest nie straszcie przejzalam negatywy i glownie o elektronike chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:45 Nie cytowałam z opisu aukcji, ale ze strony "O mnie" tego sprzedawcy, który sugeruje, że różne niespodzianki mogą być na jego aukcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
izz78 Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:46 też uważam że nie ma co straszyć aczkolwiek przy poprzedniej aukcji poprosiłam o zdjęcia real wózka i nic...także daj znać! Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:43 na zdjeciu jest model Mamas & Papas Aria Plus w kolorze Toffee ja taki dokladnie mam :) (zerknij w moja galerie) nie rozumiem co sprzedawca mial na mysli, ze kolor moze sie roznic, poniewaz kolor toffee jest jedynym w jakim aria w wersji oh (czyli na brytyjskie -aria plus) tutaj wystepuje. jesli wozek jest taki jak na zdjeciu i jest nowy, to cena super !! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mili_eliana_zojki Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:48 napisalam do niego mam nadzieje ze chodzi mu oto ze na monitorach roznych widac odcien inny Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mili_eliana_zojki Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 14.04.09, 21:48 heh zalogowalo mnie na stare konto:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles czy faktycznie do 15 kg? 15.04.09, 10:21 dziewczyny ja czekam na moją Arię, i tak czytam i szukam i czy ten wózek faktycznie do 15 kg jest?czy jak posadzę cięższe dziecko to coś się stanie?może się coś połamać czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 15.04.09, 10:59 super cena za nowy OH :) miałam licytować ale sie zagapiłam. Jak to jest ze te arie tansze w Polsce niz w GB? Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 15.04.09, 12:18 Zyczę żebyś była zadowolona. Ja tez pisałam do tego sprzedawcy czy kolor i koła są takie jak na zdjeciu to dostałam odpowiedź ze kolor i koła mogą niznacznie się różnić:/ A i jeszcze zwróccie uwagę na zdjęcia, na pierwszym jest aria OH ale na drugim zdjęciu już nie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciulka Re: DZIEWCZYNY STALAM SIE WLASCICIELKA ARI zerkn 15.04.09, 12:45 dziewczyny nie ma co straszyc koleżanki,napewno z wózkiem bedzie wszystko ok.ja sama kupiłam swoją arie poza aukcją,zeby było taniej.Wysłałam kasę na konto i czekałam.Mój mąż dużo sprzedaje na allegro i wiem jak jest uczciwy,więc innym też zaufałam.Mało tego nawet sukienke do slubu kupiłam w ten sposób!Także lepiej być dobrj myśli niż się odrazu stresować:))) Odpowiedz Link Zgłoś