Dodaj do ulubionych

ile macie wózków?

07.06.09, 16:52
Mam pytanie,ile macie wozkow?
Mam pierwsze dziecko: Kamilka konczy w lipcu 2 latka. Ostatnio
kupilam jej wozek typu parasolka Eurobaby Sorento z daszkiem,
podobne do chicco caddy, na szybkie wypady.
WLasnie udalo mi sie sprzedac swoja stara spacerowke na allegro:)

Tak sie zastanawiam czy bede potrzebowac dla malej jeszcze jakis
wozek, czy ta parasolka wystarczy?? Co w zimie? Damy rade?
Jeszcze jedno: wybieramy sie nad morze, ten Sorento nie ma calkiem
rozkladanego oparcia i co bedzie w razie spania. Oparcie jest na
drzemke lekko uchylane. Moze przesadzam, ale poradzcie doswiadczone
kobitki, Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • lavia78 Re: ile macie wózków? 08.06.09, 21:00
      2 pierwszy niezbyt tu chwalony coneco toledo-ja jestem b. zadowolona służył
      jesień i zimę posłuży znowu:)
      i parasolkę zoopera twista - tez jestem bardzo zadowolona:)
      a co będzie dalej to się okaże na przyszły rok:)
      • mama_nikodemka Re: ile macie wózków? 08.06.09, 21:55
        moj synek ma 10 m-cy i czekam wlasnie na zoopera hule ktory bedzie na szybkie
        wypady i jako wozek wyjazdowy, a na zime zostaje x-lander i mysle ze to juz
        wystarczy do konca kariery wozkowej mojego pierworodnego :)
        • aribeth1 Re: ile macie wózków? 09.06.09, 08:31
          Ja mam obecnie 3 i to niestety będzie musiało mi już wystarczyć do końca kariery
          wózkowej synka (16 m-cy), bo mąż rozwodem zaczął straszyć;) Mam MB Urban Jungle
          na codzienne spacery po terenie różnorakim, PP Atlantico - uniwersalny, na stałe
          stoi u teściów i tam się go używa i M&P Beat, jako mały wózek na wypady do
          sklepów. Chociaż ostatnio Beat był ze mną na wakacjach i dawał radę, tylko
          czasami bałam się, że mu na bitych dróżkach kółka odlecą;)Pocieszam się, że
          kiedyś będę miała kolejne dziecko i znów będę mogła wózkowo poszaleć;)Choć MB i
          Atlantico pewnie zostaną, bo to są moje hity wózkowe.
          • marsupilami25 Re: ile macie wózków? 09.06.09, 16:49
            Mam obecnie 2 wozki (Buggster na dluuuugie spacery i drobne zakupy, Quest wozek podrozny i na szybkie wypady), pierwszego trzyfunkcyjnego z ulga pozbylam sie w zeszlym tygodniu ;-) To chyba moje ostatnie wozki, bo jestem z nich bardzo zadowolona, jesli bedzie kolejny szkrab to dokupie jedynie gondole do Buggstera.
            • mamaguciusia Re: ile macie wózków? 10.06.09, 11:24
              Ja obecnie mam 3 wózki.Synek ma 21 mcy i posiadamy już tylko arie
              (idealna na zakupy po marketach przez jej wielki kosz i niesamowita
              lekkość)póżniej na wertepy na naszej wsi to mamy trzykołowca z
              pompowanymi oponami Urban coś tam (nie pamiętam) i taka zwykła małą
              parasolkę,która głównie słuzy dziecku do zabawy kolcraft.Mysle,że na
              tym koniec póki co?!:)
    • anm-aj Re: ile macie wózków? 10.06.09, 22:45
      Ja mam obecnie 4 wozki. ABC Design na pompowanych kolach, najlepszy na zakupy po
      osiedlu, bo ma ogromny kosz ze sztywnym dnem wiec moge wszystko zapakowac po
      brzegi, a kosz sie nie ugina, nie szoruje po chodniku. Maz go uwielbia, bo ma
      duza mozliwosc regulacji raczki i mega resory. PP Pliko tak na codzien, bo ma
      super siedzisko i corka uwielbia w nim siedziec, a zarazem spoy kosz. M Quest
      rowniez na codzien, ten wozeczek uwielbiam ja, do galeri idealny, maly, zwinny,
      ale jak idziemy do parku nie za bardzo bo ma za maly kosz i nie pomieszcze
      wszystkich naszych skarbow-sweterek, wiaderko, pilka itd. XLander fun maly
      zwinny w sumie jak mam questa nie potrzebny, ale jest czesto u niani dla
      starszej. No a teraz sie szykuje do zakupu 5: PP Aria tylko nie moge sie na
      kolor zdecydowac i zwlekam no i postanowilam, ze najpierw sprzedam pliko, ale
      nie mam czasu i checi wystawic. Dodam, ze mam tyle, bo sprawiaja mi przyjemnosc,
      a nie bo sa mi niezbedne. Mysle, ze Twoj wozeczek spokojnie juz Ci wystarczy do
      konca, a w zimie i tak na saneczkach bedziecie smigac, na sniegu wygodniej, a
      dla dziecka wieksza radosc. a jak ze spaniem to nie wiem, bo moja mala nie spi
      na spacerkach. Dacie rade:)
    • beetek Re: ile macie wózków? 10.06.09, 22:47
      ja mam 2 :
      bolder 3 - na długie spacery po lesie i na zimę
      zooper hula- na krótsze wypady - sklep, miasto itp i na spacerki po osiedlu :):):)
    • ciotka.aka Re: ile macie wózków? 11.06.09, 16:53
      jeden (Jane Carrera Pro) ten sam od urodzenia syna (2 lata) i więcej nie będzie ;-)
      pozdrawiam
      • lunieczka1 Re: ile macie wózków? 12.06.09, 09:42
        ja mam 3 z czego jeden jest na stałe poki co u teściów
        - duży głęboki deltim- mało używany, głównie na spacery do lasu i na
        łąki
        - zooper twist- na codzień po osiedlu i do galerii, miasta
        - u teściów nie wiem co to za firma ale jest to super spacerówka na
        4 pompowanych kołach, z jedną rączką, składana wół(akurat na długie
        spacerki między teściami a moimi rodzicami, na spacery po lesie itp)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka