dardetka 16.11.04, 15:32 A jak w tej pięciodniowej diecie zamiast gotowaniego mięsa wypiję kefir to też będzie działało? Bo ja taka mało mięsożerna jestem, a gotowanego mięsa od czasu kopenhaskiej nie znosze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
br0mba Re: do Br0mby... 16.11.04, 15:39 nie wiem Dardetko, jednak miecho to miecho, ja tez nie jestem miesozerna ale jakos wytrzymalam. Sprobuj moze jakas chuda wedline drobiowa, albo co, nie mam pojecia, moze dziewczyny podrzuca jakis zamiennik miesa. A dzialalo pewnie bedzie :))To nie kopenhaska w ktorej zjesz gume do zucia i musisz przerwac diete :))) Powiem Ci w sekrecie ze po tych pieciu dniach oprocz miesa nie spojrzysz na gotowane jajka przez jakis czas :)) Odpowiedz Link
dardetka Re: do Br0mby... 16.11.04, 15:44 hihihi, na jajka po kopenhaskiej tez nie moglam patrzec, ale mi przeszlo. A obrzydzenie do kawy mi pozostalo do dzis. W sumie ja wiem, teraz zyje prawie na samym kefirze z platkami bo kompletnie nie mam apetytu... zobacze, moze w przyszlym tygodniu sobie tą dietke przetestuje. Bo teraz weekend idzie ;-) Pozdrawiam cieplutko i lece sie foliować ;-) Odpowiedz Link
petrea Re: do Br0mby... 16.11.04, 19:38 Też nie przepadam za gotowanym mięsem, moją porcję piersi kurczaka doprawiam chrzanem, jakoś da się zjeść. Na jutro kupiłam szynkę z indyka. Pewnie też bedzie z chrzanem. a może zamiast mięsa - jakąś chudą, gotowaną rybę? Odpowiedz Link
sabio_btw Re: do Br0mby... 16.11.04, 19:53 no ja w ogole nie jadlam miesa w Kopenhaskiej. Po prostu robilam zamienniki z tejze diety np powtarzalam na obiad brokuly lub salata + jogurt, a wszystko to, co dozwolone. No i schudlam Odpowiedz Link
dardetka Re: do Br0mby... 16.11.04, 19:52 Wpadlam na pomysl. A moze zamiast mięsa- śledzika??? takiego matiasa... tylko ile filecikow? Odpowiedz Link
patkag Re: do Br0mby... 17.11.04, 00:05 jej albo ja nie umiem szukac albo slepa jestem...pliiizzz moglabys wkleic ta diete? pozdrawiam P. Odpowiedz Link
petrea Patkag :) 17.11.04, 08:12 Wklejam posta Bromby. Brombo, nie pogniewasz się, prawda? :)) --------------------------------------------------------------- diete ta znalazlam kilka lat temu w gazetce "jestem". Byl tam wywiad z Malajkatem i pani pytala go w jaki sposob chudnie do roli na przyklad i on zapodal tam ta dietke. Wyglada ona tak: 7 - szklanka herbaty bez cukru (kawa chyba tez moze byc, ja pilam z mlekiem chudym) 9 - jajo na twardo bez soli niestety 11 - 10 dkg sera bialego chudego, albo serek topiony, albo 10 dkg jakiejs chudej wedliny najlepiej drobiowej 13 - miesko gotowane bez soli (moze byc w takim wywarze warzywnym) 15 - pol kilo jablek 17-18 - jajo + szklanka soku pomidorowego , albo kieliszek wina czerwonego wytrawnego No i duzo pic, wody niegazowanej I tyle :) Wyprobowalam na sobie i schudlam chyba ze 4 kg Powodzenia :) ------------------------------------------------- Dieta trwa pięć dni :) Powodzenia! Odpowiedz Link
patkag Re: Patkag :) 17.11.04, 09:24 calkiem fajnie wyglada ale dla mnie za malo koalorii niestety...i nie ma warzywek:(( jakas uboga w skladniki jeet...ja nie krytykuje tylko chcialam jej sprobowac ale dla mnie sie nie nadaje:( powodzonnka w dietowaniu Patka P.s. dziekuje za wklejenie!!! Odpowiedz Link