Dodaj do ulubionych

Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza

22.08.06, 15:20
Witam,

Panie Januszu rozpoczyna się nowy rok numerologiczny ok.pażdziernika 2006.
Jaki będzie dla mnie ,to chyba pierwszy rok dla mnie /ur.3.6.1972,ok 18.20/.
Czy moje problemy sie rozwikłają, czy mozna liczyć na lepsze lata zycia i
jaki jest perwszy rok?
Dziękuję serdecznie
Monika
Obserwuj wątek
    • monikam72 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 24.08.06, 14:47
      Witam,
      podciągam i proszeo pamięć
      Dziekuję serdecznie
      • janus50 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 25.08.06, 14:03
        witaj
        twój rok osobisty 2007 ma wibrację 8
        Ten rok przyniesie ci pewność siebie, sukces materialny i wynikające stąd
        poczucie władzy i wolności. Jesteś panem swojego życia i wszystko jest w twoich
        rękach. Sytuacja ta jest bardzo korzystna, ale nie pozbawiona pułapek.
        Wibracja „ósemki" obdarza cię niezwykłą mocą twórczą. Należy użyć jej w sposób
        konstruktywny i za wszelką cenę unikać destruktywnych aspektów tej liczby,
        które będą starały się przeniknąć do twojego życia. Twoja osobowość ma w tym
        czasie magnetyczną siłę, która skłania innych do podporządkowania się twojej
        woli. Wykorzystaj to mądrze i uczciwie. Etyczne postępowanie jest niezbędnym
        warunkiem powodzenia twoich działań.

Pozdrawiam
        • monikam72 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 25.08.06, 21:45
          Dziękuję serdecznie,
          Mam jeszcze jedno pytanie-jaka jest destrukcyjna moc ''ósemki''?
          • janus50 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 26.08.06, 17:46
            witaj
            najważniejszy negatyw ósemki to niebezpieczeństwo stania się chciwym maniakiem
            pieniędzy, parcie do zdobycia dóbr materialnych po trupach, nie liczenie się z
            nikim i z niczym na drodze do sukcesu.
            Jeśli tak się stanie to będzie bardzo trudnym do przepracowania kolejny rok o
            wibracji 9, który uczy nas pokory.

Pozdrawiam
            • monikam72 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 28.08.06, 09:48

Dziekuję serdecznie
        • yata1 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 02.09.06, 22:17
          Witaj Janusz, moglbys mi wyjasnic skad Ci sie wziela wibracja 8 na rok 2007?
          dzien urodzenia+miesiac urodzenia+rok badany
          3+6+2+0+0+7=18=9

Pozdrwiam cieplutkosmile))))

• janus50 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 03.09.06, 12:24
            witaj yato!!
            Pozdrawiam cię bardzo serdecznie po długiej twojej nieobecności.Wygląda na to,
            że przeliczyłem omyłkowo rok 2006 zamiast 2007 a więc jak zwykle masz rację!!

Poprawiam się natychmiast:
            rok osobisty 9 - Ten rok przynosi największą różnorodność doświadczeń jako
            bilans dziewięcioletniego cyklu i przygotowanie do wyboru kierunku dalszej
            wędrówki. To, jak przebiegnie, zależy w dużej mierze od tego, w jaki sposób
            odpowiedziałeś na wyzwania poprzednich lat. Możesz mieć ochotę zrzucić swoją
            dotychczasową skórę, rozstać się z przyzwyczajeniami, nawykami, utrwalonym
            obrazem twojej osoby, a także z ludźmi, z którymi związałeś swój los. Nie
            poddaj się panice lub sentymentom — stare musi odejść, by zrobić miejsce
            nowemu. Przede wszystkim wsłuchaj się w swój wewnętrzny głos — wraz z nim
            płynie głęboka, intuicyjna wiedza, która pomoże ci dokonać właściwych wyborów.
            W tym roku twoje zdolności pozazmysłowe staną się twoim sprzymierzeńcem —
            możesz zaufać swoim przeczuciom i wrażeniom. Jest to korzystny czas dla
            zgłębiania zagadnień metafizycznych i dla studiów okultystycznych. Rok ten, w
            swoim optymalnym wyrazie, powinien przynieść czerpanie satysfakcji z dokonań
            minionego cyklu, miłość, szczęście oraz głęboką wiedzę o sobie samym i prawach
            istnienia.

Pozdrawiam bardzo serdecznie!!
            • monikam72 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 05.09.06, 21:10
              Witam,
              Wydawało mi sie że nowy rok numerologczny - pierwszy własnie się zaczął.
              Data urodzenia/dzień+miesiąc+rok/ + 2007, to wychodzi 1.
              Czy możecie mi wytłumaczyć dlaczego nie bierzecie pod uwagę roku ur.?
              moniak
              • janus50 Re: Nowy rok numerologiczny - do P.Janusza 06.09.06, 09:15
                witaj
                do obliczenia roku osobistego (własnego) bierzemy pod uwagę dzień urodzenia +
                miesiąc urodzenia + rok obliczany, czyli 2007. Rok osobisty zaczyna się w
                październiku i kończy w pażdzierniku roku obliczanego.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka