blue_velvet1 11.09.04, 15:30 hmm, jako pierwsza forumowiczka czuje ze spoczywa na mnie obowiazek zalozenia pasjonujacego watku ktory wywola burze dyskusji na tym swiezutkim forum. niestety,kompletnie nic nie przychodzi mi do glowy moze macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 15:42 Kompletnie nic . Ale jako poloniści, dobrze zaznajomieni ze sztuką słowa, powinniśmy chyba umieć toczyć pasjonujące dyskusje o niczym ;D. Odpowiedz Link
very_martini Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 16:52 Nieee. To wchodzi w kompetencje pań fryzjerek, takie gadanie o niczym. Bądźmy konstruktywni. Ja to na przykład nie jem jajek z majonezem. A Wy? 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
tawananna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 16:58 Ja na przykład nie jem jajek bez majonezu . Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 17:17 ja jem bez majonezu w osobę publiczną Odpowiedz Link
ardjuna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 17:19 latajacy_rosomak napisał: > ja jem bez majonezu > w osobę publiczną Z majonezem lepszy efekt. Odpowiedz Link
ardjuna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 17:41 chuda_w-w napisała: > A ja nie jem ani jajek ani majonezu Anorektyczka? Odpowiedz Link
chuda_w-w Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 17:47 ardjuna napisał: > chuda_w-w napisała: > > > A ja nie jem ani jajek ani majonezu > > Anorektyczka? To ze ktos nie je jajek i majonezu nie oznacza ze jest anorektykiem. Po prostu nie lubie i nie jem. Poza tym nie mam nic doczynienia z w/w chorobą i bardzo nie lubie jak ktos mowie o mnie w taki sposob w jaki ty to zrobiłes. Odpowiedz Link
josip_broz_tito Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 17:53 No, nie klocic sie. Choc znowu przychylalbym sie jednak do wziecia bialoglowy w obrone, choc zapewne mial byc to zart (zwykle po stwierdzeniu zartobliwym netykieta nakazuje ))) lub )) lub ) spokoj ma byc Odpowiedz Link
chuda_w-w Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 18:04 Ja jestem nastawiona jak najbardziej pokojowo Odpowiedz Link
ardjuna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 18:17 josip_broz_tito napisał: > No, nie klocic sie. Choc znowu przychylalbym sie jednak do wziecia bialoglowy w obrone, choc zapewne mial byc to zart (zwykle po stwierdzeniu zartobliwym > netykieta nakazuje ))) lub )) lub ) Na innym forum nauczono mnie, że emotki są dla słabo czających humor. Cóż, chyba trzeba będzie znów się przestawić... )))))) [] Odpowiedz Link
tawananna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 19:07 > Na innym forum nauczono mnie, że emotki są dla słabo czających humor. Cóż, > chyba trzeba będzie znów się przestawić... )))))) [] Kurczę, muszę przemyśleć swoje postępowanie . Ja niestety jestem z gatunku osób emotikonek stanowczo nadużywających. Nasycenie moich postów wszelkiego rodzaju uśmiechami, z ogromną przewagą "" jest wprost przerażające . Ale nie myślałam, że to może źle świadczyć o moim poczuciu humoru albo, co gorsza, o mojej (nie)wierze w poczucie humoru dyskutantów . Odpowiedz Link
ardjuna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 19:29 Spoko, niechaj każdy klika, jako mu się widzi. Ja w każdym razie z rzadka klikam na 100% poważnie. Odpowiedz Link
ardjuna Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 18:14 chuda_w-w napisała: > To ze ktos nie je jajek i majonezu nie oznacza ze jest anorektykiem. Po prostu > nie lubie i nie jem. Poza tym nie mam nic doczynienia z w/w chorobą i bardzo > nie lubie jak ktos mowie o mnie w taki sposob w jaki ty to zrobiłes. Uuuuups, sorry. Zapomniałem dodać odpowiednią emotkę, np. ;D Poza tym podświadomie skojarzyłem Twą wypowiedź z Twym nickiem, no i wyszła mi ta... no, wiesz. Racz wybaczyć. Odpowiedz Link
very_martini Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 19:12 To zależy od osoby. Bo przykładowo moja sąsiadka nie jadła jajek ani majonezu i była anorektyczną. A moja siostra to nie je ani jajek, ani majonezu, ani keczupu i nie jest anorektyczką 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
blue_velvet1 Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 22:50 a ja bardzo lubie jajka, zarowno z majonezem jak i bez. bardzo lubie tez majonez, zarowno z jajkami jak i bez Odpowiedz Link
very_martini Re: bede prekursorem:) 11.09.04, 23:15 znaczy, jeśli mogę się wypowiedzieć jeszcze raz, to w sumie zdanie na temat majonezu mam złe, i ogólnie w zasadzie to nie kupuję majonezu, a szczególnie nie kupuję polskiego majonezu 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
latajacy_rosomak na szczęście za niego nie płacisz 11.09.04, 23:17 ani pan, ani pani, ani my Odpowiedz Link
empeka Re: bede prekursorem:) 14.09.04, 10:58 blue_velvet1 napisała: że będzie "prekursorem" > jako pierwsza forumowiczka Co Tobą kierowało przy wyborze rodzaju gramatycznego w tej zapowiedzi? To mnie naprawdę ciekawi, chyba mamy do czynienia z nowym zjawiskiem... Odpowiedz Link