Dodaj do ulubionych

Wada zgryzu

20.10.11, 20:20
Witam was wszystkich iserdecznie pozdrawiam , oczywiscie prosze o pomoc. Moja corka ma 12 lat jakies 5 lat tem wystapil problem pod postacia zablokowania zuchwy potm jeszcze raz pojechalam z nia na Chirurgie szczekowa zrobiona zdjecie okazalo sie ze wszystko ok było 4 lata spokoju teraz znowu pojawila sie ten sam problem szczeka wypadla Jestem z dolnego slaska okolice Bolesławca byłam dzie w poradni Provita u pani ktora sie na tym zna powiedziala ze konieczny bedzie aparat bo jest powzna wda zgryzu poleciła mi drEdyte Kielan z Wrocławia i Marzene Dunaj z legnicy czy ktos je zna czy ktos do nich chodzi , a moze znacie jeszcze jakies inne godne poleceni. Cztalam w ktoryms watku Lubani ze przyjezdzaja tam specjalisci z wroclawia... prosze pomóżcie
Obserwuj wątek
    • jobi Re: Wada zgryzu 20.10.11, 22:53
      Hi smile
      A była w Bolesławcu w Stomadencie. Ja się u nich leczę, tylko, że w Legnicy i wiem, że tam też leczy moja orto.
      Zawsze można spróbować podejść i się dopytać. Jak masz bliżej do Bolesławca, to według mnie spróbuj tam.
      Ja nie narzekam na ich dentystów, bo widać, żę dbaja o dobra kadrę.
      • 2balbina Re: Wada zgryzu 21.10.11, 10:12
        Dzieki za odpowiedź rozgladam sie na razie we wtorek ide do dentysty mam blizej Zgorzelec tez chodze do stomadentu to popytam moja pania dr moze cos poradzi. W Bolesławcu byłam wczoraj w osrodku Provita polecili mi bo tam jest pani ktora zajmuje sie stawami zuchwowymi ale pordzila tylko tyle ze musze szukac dobrego ortodonty i polecila swojego do ktorego jezdzi z corkami
    • malaganaa Re: Wada zgryzu 14.11.11, 12:38
      Moja znajoma była ze swoją 8- letnią córką we Wrocławiu, u ortodonty w gabinecie Tarabuła. Też miała problemy ze zgryzem, zdzierała sobie dolne jedynki i dwójki. Założyli jej aparat i póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Koleżanka bardzo zadowolona, dodatkowo skorzystała z płatności na raty, więc nie odczuła za bardzo wydatku finansowego. Jeśli jeszcze kogoś szukasz to możesz sprawdzić w tym gabinecie co i jak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka