Dodaj do ulubionych

KAtowice - Viscardi lub Szywała

13.02.06, 19:20
czy ktos może mi cos powiedzieć o tej ortodontce- lub o dr SZYWALE
prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 19:46
      Czesc. Poznalam dr Szywale, wg mnie dobry specjalista ale ceny ma z kosmosu.
      Przykladowo podam jego cene najtanszego luku metalowego 6000zł a mies. wizyty to
      1 tys. To jakis koszmar. Mam bardzo skomplikowana wade zgryzu, wlasnie jestem
      przed zalozeniem aparatu i polecono mi go, ale 100 tys zl to chyba jednak nie
      tylko dla mnie za drogi plan leczeniawink
      Pozdrawiam.
      Chetnie odpowiem na wiecej pytan, jestem na biezaco ze wszystkim. Leczyc sie
      bede w Warszawie gdzie obecnie mieszkam.
      • fasolak Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 19:59
        poważnie jest az taki drogi ?????
        wiedziałam iz nie jest tani, ale to
        czy wiesz może cos jeszcze?
        • maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:11
          Odnosilam wrazenie przy rozmowie, ze probuje naciagac, nie ma nigdzie cennika,
          wszystko mowi z glowy, jak pytalam ile kosztuje konsultacja to powiedziano mi ze
          100zł. A zaplacilam 120zł, bo stwierdzil dr, ze dluzej trwala niz zwykle. Na
          100% ma dobre kontakty, uklady, zna dobrych specjalistow i chyba jest dobry, ale
          ja osobiscie nie nabralam do niego zaufania.... i zrezygnowalam.
          • brakuda Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:18
            Hmmmm
            dziekuje
            wiesz jestem w trakcie szukania kogoś dobrego
            moge zapłacic jednak bez przegięć
            czy znalazłaś kogos równie dobrego a powiedzmy za bardziej NORMALNA cene?
            pozdrawiam
            • maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:22
              Zalezy jaka masz wade. Moge polecic dr Wyszomirska z Warszawy lub dr Fudaleja.
              Sa bardzo ok, ale jesli masz bardziej skomplikowana wade, to polecam dr
              Wisniewska- z tym, ze sama jestem jeszcze w niemalym stresie, bo dopiero za pare
              dni/tygodni bede miala zakladany aparat, wiec to, czy jest dobra powiem w
              trakcie leczenia. Nie wiem czy Ci odpowadaja lekarze w Warszawy, bo ja innych
              nie znam (poza dr Szywala).
              • brakuda Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:34
                Serdecznie dziekuje za podpowiedz smile
                mam nadzieje , iz wszystko bdzie w jak najlepszym poządku
                jesli jeszcze bede kiedyś na forum to postaram się jeszcze odezwać
                pozdrawiam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka