fasolak 13.02.06, 19:20 czy ktos może mi cos powiedzieć o tej ortodontce- lub o dr SZYWALE prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 19:46 Czesc. Poznalam dr Szywale, wg mnie dobry specjalista ale ceny ma z kosmosu. Przykladowo podam jego cene najtanszego luku metalowego 6000zł a mies. wizyty to 1 tys. To jakis koszmar. Mam bardzo skomplikowana wade zgryzu, wlasnie jestem przed zalozeniem aparatu i polecono mi go, ale 100 tys zl to chyba jednak nie tylko dla mnie za drogi plan leczenia Pozdrawiam. Chetnie odpowiem na wiecej pytan, jestem na biezaco ze wszystkim. Leczyc sie bede w Warszawie gdzie obecnie mieszkam. Odpowiedz Link
fasolak Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 19:59 poważnie jest az taki drogi ????? wiedziałam iz nie jest tani, ale to czy wiesz może cos jeszcze? Odpowiedz Link
maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:11 Odnosilam wrazenie przy rozmowie, ze probuje naciagac, nie ma nigdzie cennika, wszystko mowi z glowy, jak pytalam ile kosztuje konsultacja to powiedziano mi ze 100zł. A zaplacilam 120zł, bo stwierdzil dr, ze dluzej trwala niz zwykle. Na 100% ma dobre kontakty, uklady, zna dobrych specjalistow i chyba jest dobry, ale ja osobiscie nie nabralam do niego zaufania.... i zrezygnowalam. Odpowiedz Link
brakuda Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:18 Hmmmm dziekuje wiesz jestem w trakcie szukania kogoś dobrego moge zapłacic jednak bez przegięć czy znalazłaś kogos równie dobrego a powiedzmy za bardziej NORMALNA cene? pozdrawiam Odpowiedz Link
maggie78 Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:22 Zalezy jaka masz wade. Moge polecic dr Wyszomirska z Warszawy lub dr Fudaleja. Sa bardzo ok, ale jesli masz bardziej skomplikowana wade, to polecam dr Wisniewska- z tym, ze sama jestem jeszcze w niemalym stresie, bo dopiero za pare dni/tygodni bede miala zakladany aparat, wiec to, czy jest dobra powiem w trakcie leczenia. Nie wiem czy Ci odpowadaja lekarze w Warszawy, bo ja innych nie znam (poza dr Szywala). Odpowiedz Link
brakuda Re: KAtowice - Viscardi lub Szywała 13.02.06, 20:34 Serdecznie dziekuje za podpowiedz mam nadzieje , iz wszystko bdzie w jak najlepszym poządku jesli jeszcze bede kiedyś na forum to postaram się jeszcze odezwać pozdrawiam Odpowiedz Link