Dodaj do ulubionych

Nordent_Poznań

03.05.07, 20:37
Stanowczo odradzam wizyty w przychodni stomatologicznej NORDENT. Straciłem
czas, pieniądze i nerwy odwiedzając niekompetentnych lekarzy zatrudnionych w
w/w przychodni. W szczególności odradzam wizyty u ortodonty, który mam
wrażenie nie ma zielonego pojęcia o wykonywaniu swojej pracy. Na
wyprostowanie jednego tylko łuku zapłaciłem już 3500 zł, a to jeszcze nie
koniec, bo po ostatniej wizycie (przeklejone zostały po raz kolejny zamki)
zęby już wyprostowane pokrzywiły się ponownie. Już nie mam siły na wykłócanie
się, udowadznianie swojej racji i wytykanie błedów popełnianych
przez "specjalistów" Nordentu.
Obserwuj wątek
    • agnieszka1100 Re: Nordent_Poznań 20.06.07, 23:40
      Niestety spotkało mnie to samo od specjalistów z NORDENT -u. Początkowo wszystko
      było o.k, panie były miłe i sprawiały wrażanie kompetentnych. Lecz bardzo szybko
      zaczęły się problemy, ciągle nie było wolnych terminów , 3 - krotnie miałam
      przeklejany zamek na tym samym zębie!!(oczywiście wszystko to z mojej kieszeni).
      Ząb ten do dziś jest krzywy, mimo że leczę się już dwa lata i wydałam ok. 4,5
      tysiąca na 1 łuk!! (przy czym obiecywano że całe leczenie potrwa 1,5 roku)
      Natomiast szczytem było kiedy ortodontka oznajmiła mi że po prawie 2 - letnim
      leczeniu , należy założyć drugi łuk na drugą szczękę, bo inaczej zęby do tej
      pory leczone mogą się wykrzywić po zdjęciu aparatu. Szok!!! Nie wiem co mam
      zrobić. Jestem zrozpaczona i totalnie wykończona psychicznie. Powinno się
      zamknąć tą przychodnie. Szczerze odradzam.
    • varna771 Re: Nordent_Poznań 03.07.07, 23:01
      Ja również odradzam NORDENT!!! Aparat stały miałam założony w 2000 roku
      najpierw na dolny łuk a po trzech miesiącach na górny,nosiłam aparat 2 lata i
      wydałam 5000 zł (obydwa łuki 3000 +wizyty miesięczne +zdjęcie aparatu wraz z
      odbudową)aparat na dolny łuk miałam założony w piątek i zapłaciłam 1500 zł
      podczas mycia zębów spadła gumka więc w poniedziałek pojechałam do Pani
      doktor,która za założenie gumki skasowała bezwstydnie 10,00.Po zdjęciu aparatu
      nosiłam pozycjoner,jednakże po pewnym czasie zęby zaczęły sie rozsuwać (moją
      wadą była dosyć duża szparka tzw diastema pomiędzy jedynkami),w kwietniu tego
      roku zadzwoniłam do Nordentu by umówić sie na wizyte do ortodonty,Pani w
      rejestracji powiedziała,iż nie ma wolnych terminów,ale przyjmie mnie Pani
      doktor,która pracuje na stomatologii zachowawczej,a Pani doktor ortodonta
      podejdzie z tzw.doskoku i zobaczy co sie dzieje,zgodziłam sie na pierwszy wolny
      termin,pojechałam do Poznania i co sie okazało iż Pani Stomatolog,która nie ma
      specjalizacji z ortodoncji nie miala zielonego pojecia co sie dzieje, a Pani
      ortodonta miała fochy i w ogóle nie podeszła,asystentki strasznie jej sie
      boły,oczywiscie powiedzialam,że zostalam potraktowana jak intruz w przychodni w
      której zostawilam 5000 zł, Pani w rejestraci wcisnęła mnie w miejsce Kogoś kto
      zrezygnował i umówiła na wizyte za 2 tygodnie,pojechałam tym razem zostałam
      przyjęta a Pani doktor stwierdziła,iż powinnam nosić płytke retencyjną cena 350
      zł,a zęby sie zejdą.Jak na razie efektów nie ma,po wyciągnieciu owszem zęby są
      ładne,ale jak coś zjem to pojawia sie szparka.Jest to przereklamowana
      przychodnia,której stanowczo nie polecam,strata czasu i pieniędzy!!!
    • natalia880 Re: Nordent_Poznań 20.11.17, 21:07
      jeśli szukacie sprawdzonego i dobrego stomatologa to idźcie do sobotadent.pl/
    • przejurek Re: Nordent_Poznań 29.04.18, 12:01
      Mam nadzieję, że znalazłaś właściwy dla Ciebie gabinet stomatologiczny. Ja polecam Ci sprawdzenie jakich szczoteczek ortodontycznych należy używać przy noszeniu aparatu ortodontycznego. Najmocniejszą ofertę szczoteczek jak zawsze ma profilactica.pl/pl/c/Szczoteczki-ortodontyczne/194 ja osobiście polecam szczoteczki gum 124 lub zwykłe oral-b.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka