koliberek_86 08.09.07, 21:12 mam aparat już od dwóch tyg. Od czterech dni codziennie męczy mnie ból głowy (wczesniej nie zdarzał mi się taki przewlekły ból głowy) czy to możliwe aby to było przez aparat? Miał tak któs z was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofif1 Re: Aparat a ból głowy 08.09.07, 22:07 Witam. Mnie tez bolala glowa, juz po zalozeniu separatorow mialam ucisk na skronie. Po paru dniach minelo, ale bez proszkow przeciwbolowych sie nie obylo. Moj orto powiedzial, ze tak moze byc. pozdrawiam Odpowiedz Link
agus863 Re: Aparat a ból głowy 08.09.07, 22:14 To niestety dość częste. Krzywy zgryz powoduje często bóle głowy, których nie sposób wyleczyć dopóki zęby się nie ustawią. Poza tym ból promieniuje, aparat nosisz niedługo, więc zęby pewnie zaczynają się przesuwać, a to może powodować ból, który odczuwasz jako ból całej głowy. Jeśli ból się będzie utrzymywał, to po pierwsze zapytaj orto, a po drugie warto by było skonsultować się z innym lekarzem. Aparat nie musi byś powodem bólu głowy, choć może. Odpowiedz Link
emi9669 Re: Aparat a ból głowy 15.12.07, 21:52 Witam! Też mam problemy z bólem w skroniach odkąd załozyłam aparat. Pozdr. Odpowiedz Link