pomysl.po.wypiciu 24.05.10, 16:02 czy jakos tak przypomnialo mi sie ze pewna osoba stwierdzila ze ma kolki do rzucania i ze jak bedzie dobra pogoda to mozna zagrac w bule Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmiesciejakrybytramwaje Re: Bule 24.05.10, 17:41 chwilę potrwało zanim zatrybiłam, że to o "kulki" chodzi . Poczatkowo przeczytałam, ze kolki od rzucania zbyt intensywnego ma ta pewna osoba ) Odpowiedz Link
tapatik Re: Bule 26.05.10, 08:14 emzecik napisał: > o rany... > a będzie ktoś do picia? KTOŚ??????????????????? Odpowiedz Link
alo_ha Re: Bule 26.05.10, 15:16 ktoś do towarzystwa jak sądzę W Skaryszaku są ładne place na któych grać można, jest pub pod pstrągiem dla głodnych i spragnionych, rowery wodne i place zabaw dla dzieciatych Odpowiedz Link
altu Re: Bule 26.05.10, 16:06 akurat w ten weekend atrakcji w stolicy jest mnóstwo żeby tylko pogoda była, to się dostosuję [ja jak zwykle totalnie asportowa, ale pokibicować mogę..] Odpowiedz Link
wajego Dramat moi mili 26.05.10, 21:44 A nasza trójka melduje nieobecność permanentną, bo dotyczącą dwóch najbliższych weekendów. 1/3 naszej trójki również prawdopodobnie będzie nieobecna w kolejny weekend, a w ten z wyborami być może też. Nie ma bata na wariata, róbta te kulki w któryś wieczór. Odpowiedz Link