rybka_a 29.10.04, 07:38 dzień zaczęłam od malowania paznokci w biurze, zamiast wczoraj to zrobić w domu, to ... mam świetny humorek, bo przed mną długi weekend, odrobię te braki snu, wszystkim życzę miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja_ja Re: dzień dobry... 29.10.04, 08:20 dzien dobry! piatek to moj ulubiony dzien tygodnia. Moze cos poradzisz na moje paznokcie strasznie mi sie ostatnio lamia, zaraz nie bede miala co malowac. Odpowiedz Link
rybka_a Re: dzień dobry... 29.10.04, 09:28 tabletki ze skrzypem, mają krzem dobrze działają na paznokcie, włosy i skórę, i dużo snu, ja ostatnio odczuwam deficyt snu... Odpowiedz Link
toja_ja dzieki! 29.10.04, 09:41 dzieki, kupie juz kiedys lykalam, teraz pora na wczesniejsze hop do lozka, zimne, dlugie i mokre dni, tylko musisz zostac konserwatystka i porzucic nocne klikanie Odpowiedz Link
jumar1 Re: dzień dobry... 29.10.04, 09:22 Dzień Dobry! dziś zakończe miesiąc w firmie i oddam sie w całości długiemu weekendowi. Nie powiem żebym nie potrzebował snu,odpoczynku i chwili wytchnienia. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link
very_martini Re: dzień dobry... 29.10.04, 18:22 Szczerze mówiąc, rozszarpałabym kogoś, kto w pomieszczeniu, w kórym pracuję, świadomie produkuje nieprzyjemne zapachy. Chyba że pracujesz sama, wtedy rozgrzeszam i przyznają - zrobiłabym to samo 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
ala-1974 Re: dzień dobry... 30.10.04, 16:05 jeśli chodzi o paznokcie... Wczoraj wsiadł do autobusu facet ok 50.Tratując innych rzucił się na wolne miejsce.Potem zaczął obcinać,czyścić i piłować paznokcie.Myślałam,że puszczę pawia.Na szczęście wysiadł. Odpowiedz Link