el_nino 03.02.05, 22:52 ..widzieliscie horoskop z drzew?? ) ja to pesymizm ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 22:54 hmm.... tego to ja jeszcze nie sprawdzałam el_nino... masz gdzieś link ? )))) heheheh ...powiedzmy ze się dowiem iz ja "optymizm" nic mnie nie zdziwi Odpowiedz Link
el_nino Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 22:56 a prosze: serwisy.gazeta.pl/czasopisma/8,42466,2523710.html Odpowiedz Link
astria1 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:18 > hmm.... > > wyrafinowanie... > brrr.... ******* ale opis jest milszy ) sorry ale muszęęęę )))) Dekoracyjna, ładna Sosna umie podkreślać swoje zalety. Lubi piękne przedmioty i wnętrza, ciekawe znajomości. Umie elegancko urządzić dom. Uczuciowo impulsywna, łatwo się angażuje w związki i czasem źle lokuje uczucia, jednak nawet z niepowodzeń potrafi wyjść z honorem. Nie jest łatwym partnerem w miłości. Szybka i skuteczna w działaniu, w pracy odnosi sukcesy. Jest dobrym organizatorem. Potrafi planować i naginać warunki do własnych wymagań. Wie, czego chce, jest odważna, śmiało dąży naprzód, nie unikając ryzyka, i nie poddaje się niepowodzeniom. Znak Sosny szczególnie sprzyja kobietom. Odpowiedz Link
anula001 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:19 a ja nic Zoska,please znajdz mi urodzonych 14.10, bo ja nie widze) Odpowiedz Link
astria1 anula... faktycznie.... 03.02.05, 23:22 sprawdz ino czy Ty się faktycznie urodziłaś ))))) patrzę i tez nie widzę Odpowiedz Link
anula001 TEN HOROSKOP TO LIPA 03.02.05, 23:23 skoro nie ma mojej daty tam, CO TO ZA BRAKI???)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:23 anula001 napisała: > a ja nic Zoska,please znajdz mi urodzonych 14.10, bo ja nie widze) hmmmmmm... jakby Ci to powiedzieć, Anula... horoskop celtycki nie przewiduje takiej daty)))))) ale jak chcesz, znajdę Ci w horoskopie druidów, też z drzewami Odpowiedz Link
anula001 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:31 cholera, czlowiek sie o nich caly rok na historii wielkiej brytani uczyl, rzygac mu sie juz czasem chcialo, a oni mi mowia ze NIE MA DATY 14.10!!! no niee, chyba pojde na uczelnie i znajde nasza babe od historii WB) Odpowiedz Link
el_nino Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:41 juz sie nie denerwuj, prosze ) 11 - 20 kwietnia i 14 - 20 październik Klon Drzewo piękne i wyniosłe, łatwo się rozmnaża. Ma korę gładką, szarawą i dłoniaste liście. Owoce ma skrzydlate dojrzewające na jesieni. Ludzie urodzeni w tym okresie wyróżniają się niezwykłą inteligencją. Są nieśmiali i pełni rezerwy. Posiadają ogromną ambicję i dumę, są wrażliwi na pochwały. Wyróżniają się energią i silną indywidualnością. Partnerowi chcą narzucić swoją wolę. Niektórzy są egoistami. Odpowiedz Link
anisua Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:44 el_nino napisał: > juz sie nie denerwuj, prosze ) > 11 - 20 kwietnia i 14 - 20 październik > > Klon > > Drzewo piękne i wyniosłe, łatwo się rozmnaża. Anula widzisz? nie martw sie ... i ta zaleta.. łatwo sie rozmanaża..hahahhaha Odpowiedz Link
anula001 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:45 > > Klon > Ludzie urodzeni w tym okresie wyróżniają się niezwykłą inteligencją. Są nieśmia > li i pełni rezerwy. Posiadają ogromną ambicję i dumę, są wrażliwi na pochwały. > Wyróżniają się energią i silną indywidualnością. Partnerowi chcą narzucić swoją > wolę. Niektórzy są egoistami. dziekuje bardzo zwracam honor Celtom co do opisu - niesmialosc, i'm sorry ale nie zgadza sie. narzucanie swojej woli - nie moge sie do konca z tym zgodzic reszta opisu podoba mi sie Odpowiedz Link
el_nino Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:51 "niektorzy sa egoistami" - to tez prawda? w ogole to co skopiowalem to opisy sa zupelnie inne niz te na gazacie ) na przykladzie topoli mowie.. Odpowiedz Link
anula001 Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:56 absolutnie nie jestem egoistka, co tez nie jest takie dobre... Odpowiedz Link
el_nino Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 00:01 zgadza sie, kazdy najpierw powinien zadbac o siebie jak zwykle zloty srodek, miedzy egoizmem a dawaniem sie wykorzystywac Odpowiedz Link
anula001 Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 00:05 ucze sie tego, teraz i tak nie jest juz tak zle jak bylo jeszcze kilka lat temu.. Odpowiedz Link
el_nino Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 00:12 to dobrze, bo bezczelnosci duzo wkolo i trzeba sie bronic a w Twoimi zawodzie miekkie serce nie poplaca Odpowiedz Link
anisua Re: horoskop celtycki... 03.02.05, 23:23 to wiem czemu tak jabłka lubię... jabłoń jestem Odpowiedz Link
coobad ZNALAZŁO SIĘ 05.02.05, 00:09 14.10 Klon nie należy do postaci tuzinkowych. Pełen humoru i życia, niezmordowany towarzysko pojawia się tam, gdzie najmodniej i gdzie coś się dzieje. Motorem jego działań jest ciekawość świata, toteż choć z natury pełen rezerwy, a nawet nieśmiałości, nie lęka się ryzyka. Lubi wszelkie nowinki, podróże, poznawanie ludzi i ma dar prowokowania zwierzeń.Nie osądza jednak cudzych poczynań i jest niezwykle dyskretny. Wrażliwy na pochwały, lubi być w centrum zainteresowania. Wmiłości bardzo skomplikowany, trudno mu znaleźć partnera. Klony bywają równie często wielkimi grzesznikami jak pokutnikami. Bywają też - za sprawą ogromnej wyobraźni i intuicji - obdarzone darem jasnowidzenia. Niezwykle inteligentny Klon próbuje innym narzucić swoją wolę, rzadziej sam realizuje własne projekty. Odpowiedz Link
coobad Re: Znajdźcie... 04.02.05, 23:47 Służę uprzejmie... Leszczyna, choć niepozorna, ma wiele wdzięku i trudno oprzeć się jej urokowi. Kapryśna i zmienna, umie sprawić, by ją kochano. Potrafi być szczodra i tolerancyjna lub niebezpieczna,uparta i złośliwa. Oryginalna i niepodobna do nikogo, zwraca na siebie uwagę. Można się po niej spodziewać wszystkiego. W miłości potrafi być najmilszym albo też najbardziej męczącym partnerem. Związek z nią jest pasjonujący, choć na ogół nie przynosi odpoczynku. Leszczyna jest typem społecznika, dobrym pracownikiem uczącym się szybko i łatwo. Ma wiedzę, ale jaki zrobi z niej użytek, zależy to tylko od jej dobrej woli. Odpowiedz Link
coobad Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 01:22 ha! wiedziałem od początku! "Przystojny Wiąz" wszystko prawda, tylko jedno się nie zgadza: "żyje długo i bez większych wstrząsów" no to ja, kurwa, nie wiem jak to jest żyć ze wstrąsami! W każdym razie takiego "bez większych wstrząsów" jak u mnie, to nawet krawężnikom żelbetowym nie życzę!!! Odpowiedz Link
iberka Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 10:11 a ja kosztanowiec czyli sprawiedliwosć <moje dziecię też,co za zbieg okolicznosci> iza Odpowiedz Link
maraiss Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 23:36 leszczyna- oryginalnosć hmm...to prawda ,zwłaszcza po ostatnim moim zakupie hehehe Leszczyna, choć niepozorna, ma wiele wdzięku i trudno oprzeć się jej urokowi. Kapryśna i zmienna, umie sprawić, by ją kochano. Potrafi być szczodra i tolerancyjna lub niebezpieczna,uparta i złośliwa w zasadzie wszystko sie zgadza:]]]]]] Odpowiedz Link
monikson Re: horoskop celtycki... 04.02.05, 23:42 Ooo.. A ja jestem Lipa - realizm W sumie trochę prawda...Szczególnie podoba mi się to że: "Pełna uroku Lipa potrafi każdemu zawrócić w głowie" ))) Odpowiedz Link