zapalniczka 23.04.05, 00:54 jest tu ktos? chyba spipczylam cos w komorce i nie umiem tego naprawic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: ooo ooooo 23.04.05, 00:57 zanuć sobie utwór jakiego częsć masz w sygnaturce i powinno pójśc ..no chyba ze to Natalia Kukulska,to spitolisz do reszty pzdr. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: ooo ooooo 23.04.05, 01:00 widze ze doskonale znasz jej repertuar "prawdziwy mezczyzno"... Odpowiedz Link
zapalniczka no i 23.04.05, 01:59 nie naprawie, daremnie... ide sie dalej meczyc, jak ktos wie jak przywrocic przekazy ktore sie usunelo to niech mi da znac... Odpowiedz Link
coobad przekazywanie połączeń czyli? 23.04.05, 02:10 a jaki dokładnie aparat? i jaka sieć? ustawienie przekazów jest banalnie proste. przeniesienie na pocztę głosową to po prostu jeden numer telefonu, który jest na stronie www operatora. ja ustawiam tylko "gdy niedostępny" i "gdy nie odbieram po 40 sek" bo w tym czasie albo odbiorę, albo zostawiłem handy gdzieś gdzie mnie akurat nie ma Odpowiedz Link
zapalniczka Re: ps. 23.04.05, 02:17 spalam w dzien bo mam mysz w izbie (sredniowiecze )i sie boje z nia byc sam na sam w ciemnosciach... Odpowiedz Link
coobad Re: ps. 23.04.05, 02:28 a w komórce nie masz myszy?! to całe szczęście ale jesteś tego pewna? no bo skoro po izbie grasują, to pewnie i do komórki polezą! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: ps. 23.04.05, 02:33 no w mozgowych tez mi gniazdo zrobily najwidoczniej zmykam bo juz nie funkcjonuje... a Ty tez hop do lozeczka pa... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: przekazywanie połączeń czyli? 23.04.05, 02:16 skasowalam niedostepny, nieodebrane, zajety i brak odp. za jednym przycisnieciem klawisza... juz wiem ze mam wpisywac jakies kody ale nie wiem jakie... mam siemens'a a60 na heyah... Odpowiedz Link
coobad to jeszcze ustalmy jedno :> 23.04.05, 02:29 co będę z tego miał, że o w pół do trzeciej w nocy będę poszukiwał zaginionych komórek? hę ? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: to jeszcze ustalmy jedno :> 23.04.05, 02:31 hmmmm... a co chcesz? ;P nie rob sobie klopotu... jutro tez jest dzien Odpowiedz Link