pomysl.po.wypiciu 08.08.07, 23:41 za takim wyglądem forum forum.gazeta.pl/forum/0,46482.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barimbowa Re: tęsknie 08.08.07, 23:49 nie Ty jeden... Ale za to mam plus jak dla mnie - można długie wątki wyświetlać (prawie) w całości - przedtem było do 100 na stronie a teraz do 300. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: tęsknie 08.08.07, 23:54 ok pozmienialem sobie tak ze ulubione mam tak jak dawniej czyli po lewej a forum po prawej gorzej z kolorami po 0,5h oczy mi łzawią od kolorów bez względu od skórki jest za jasne tło Odpowiedz Link
barimbowa Re: tęsknie 09.08.07, 00:00 czytałam że tak można ale... skończyłam na czytaniu ja mam taki bananowy - chyba klasyczny - siedzę od 16.00 z przerwami i widzę monitor jeszcze Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: tęsknie 09.08.07, 00:02 monitor widze ale to co na ekranie to sie zlewa tak wiec dobranoc Odpowiedz Link
barimbowa Re: tęsknie 09.08.07, 00:04 mi się dziś nie zlewa Dobranoc. Kolorowych? Chyba nie. Odpowiedz Link
angoisse Re: tęsknie 09.08.07, 00:30 rany...jakie nostalgiczne wspomnienia... az łza się w oku kręci z zalu, chlip Odpowiedz Link
tapatik Re: tęsknie 09.08.07, 12:23 Jak to zrobiłeś? Nie mogę przywyczaić się do nowego rozkładu. Odpowiedz Link
altu Re: tęsknie 09.08.07, 16:11 a mi się nawet podoba.. ale ja nie byłam przeciwko wszystko jest kwestią przyzwyczajenia Odpowiedz Link
kitek_maly Re: tęsknie 09.08.07, 16:47 łeee tytuł sugerował, że trzeba będzie pocieszyć tudzież przytulić.. a tu taka treść przyziemna Odpowiedz Link
matysia_k Tesknie za nim.. 09.08.07, 21:40 Strasznie, niewyobrazalnie , bardzo.. spotkałam o dnaszego rozstania wielu facetów, ale.. zaden nawet w jakijs malej czesci mi nie pasował.. a tanmten.. mial wady ale umiał sie usmiechac tak,ze promineniałam, umiał przytulac tak,ze czułam sie bezpiecznie i pachniał w sposob, ktry kochhałam.. Boze, jak mi go brakuje.. brakuje mi takich wąłsnie pierdułek.. Trzeba bylo wyjsc za maz i mie c głowy.. ale jestem zdesperowana, smutna i załamana, ze to pisze. Nie mam słow do samej siebie.. NIe chce byc sama 3 lata ni rok ani generlanie juz.. chce milosci..rodziny, oparica, szczescia.. tesknie.. Odpowiedz Link
samotne_miau_miau Re: Tesknie za nim.. 10.08.07, 07:38 Oj Matysiu, smutno to czytać. Jedyne co nam pozostaje to wyglądać z nadzieją w przyszłość. Tak jak po nocy wschodzi słońce, tak i chyba dla nas kiedyś wzejdzie małe słoneczko. CHYBA Odpowiedz Link