smolineczka1 28.11.03, 17:43 Czy ktos kiedyś mial problem z tą firmą, ściągającą długi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remeeq Re: INTRUM IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.03, 16:25 Intrum Justitia.. znam ich. Miałem z nimi do czynienia a sam pracowałem w innej firmie windykacyjnej. O co chodzi? Pomogę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smolineczka Re: INTRUM 03.12.03, 12:23 Mam duuuuuże wątpliwości co do ich stylu działania: w pewnym momencie zaczynają atakować bez żadnego upoważnienia i faktury, straszą prokurorem, wydzwaniają, nie przyjmując się zupełnie tym co się do nich mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corr Re: INTRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:35 kiedys mnie scigneli za fakture NOM-u wplacilem kase i sluch zniknal po nich Odpowiedz Link Zgłoś
smolineczka Re: INTRUM 15.12.03, 14:12 Tak bez niczego zaplacic komus, z kim sie nie podpisywalo umowe, kto nie ma upowaznienia i tylko straszy konsekwencjami - telefonicznie, bardzo niechetnie pisemnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corr Re: INTRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 14:26 ja nomowi wisialem kase a poniewaz kwotya byla niewielka to zaplacilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: INTRUM IP: 80.48.246.* 15.12.03, 21:51 Jak ścigaja to na zlecenie kogoś. Komu wisisz ? Tam się zgłoś i załatw sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
smolineczka Re: INTRUM 17.12.03, 09:08 Ci, którzy podpisywali ze mną Umowę (chodzi o GSM, kilka lat temu i komórki już nawet nie mam) nigdy mnie nie zawiadomiali o długu, natomiast Intrum żąda zapłaty rachunku z procentami. Nie uważacie, że jednak trzeba poinformować dłużnika zanim się sprzeda jego dług komuś trzeciemu, kto pragnie natychmiast dostac pieniądze bez wyjaśnienia sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś