modeliste 04.09.06, 13:28 Przygarnę Labradorka. Jeśli ktoś na namiar na opuszczonego Labradorka to proszę o kontakt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: przygarnę Labradorka 04.09.06, 15:36 No ja mam namiar na lbradorko goldena. Piesek został porzucony i obecnie przebywa w schronisku przedsiębiorstwa komunalnego miasta SIeradz. Piesek jest miesanka na bank laba i goldena. Ma troche dluzzsza od laba siersc ale nie az taka dluga jak golden. ZNam sie troche na wyglądzie labow i uwazam ze jak na mieszanca jest to bardzo ladna mieszanka. Piesek byl ostatnio wystawiany na aukcji jako jeden z najsympatyczniejszych ale nikt sie nim nie chcial zaopiekowac Jego maśc jest biszkoptowa bez zadnych plamek. Odpowiedz Link
liloom Re: przygarnę Labradorka 22.09.06, 10:03 czy go ktos juz wzial? Ile ma lat? moge prosic o informacje? Odpowiedz Link
paenka Re: przygarnę Labradorka 22.09.06, 10:31 nie wiem czy ktos go wzial trzeba zadzwonic do przedsiebiorstwa komunalnego www.pksieradz.republika.pl/kontakt.html Odpowiedz Link
3q1 Re: przygarnę Labradorka 30.10.06, 15:05 ja mam do oddania trzyletniego labradora, prosze o kontakt jezsli aktualne na adres gazetowy Odpowiedz Link