meta05 01.05.09, 22:45 witam czy wasze labradory wchodzą do błot ( lub innych zanieczyszczonych zbiorników:] ) żeby popływać czy się napić bo mój wchodzi i pije nawet jak mu dam dużo wody Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tilllate Re: Błoto 02.05.09, 01:02 Hehe. W zeszlym tygodniu bylismy na spacerze. Tam gdzie normalnie plynie rzeczka (ktora akurat wyparowala) byl sam row pelen blota. Nie przeszkadzalo to jednak mojemu psiakowi przeleciec kilkadziesat metrow tym rowem. Normalnie jest biszkoptowy ale wtedy raczej czekoladowego przypominal U mnie to norma ze jak Aston zobaczy bloto to nura daje. Nie da sie go zatrzymac i widze ze nie jestem sam Odpowiedz Link
tilllate Re: Błoto 02.05.09, 01:11 A tu fota : img136.imageshack.us/img136/4877/cimg0292.jpg Odpowiedz Link
kaha1 Re: Błoto 02.05.09, 09:54 standard potem głupek wymiotuje bo się opije jakiegoś paskudztwa Odpowiedz Link
inessta Re: Błoto 02.05.09, 10:38 Jak idziemy na spacer, to Cezar z gracją baletnicy omija wszelkie błocka, kałuże i inne tego typu przybytki.Potrafi w czasie deszczu iść przy nodze( gdy właściciel ma parasolkę), żeby nie padało na niego Natomiast, gdy wracamy ze spaceru to jest pełen zestaw: błoto, kałuże, bajorka, byle by tylko umoczyć nogi, brzuch czy ogon. Ponieważ często chodzimy na pola, pod las, to musimy też uważać na wszelkiego typu kupy krowie, obornik czy inne. Czasem jest wesoło )) Odpowiedz Link
inessta Re: Błoto 02.05.09, 10:39 Co do picia wody, to mimo, ze ma zawsze czystą wodę w misce, to zazwyczaj spija wodę z oczka wodnego, lub zlizuje ze schodów taka wodę po deszczu. Odpowiedz Link
meta05 Re: Błoto 02.05.09, 15:14 faro jak tylko zobaczy lub wywącha błoto to leci aż sie kurzy nawet kilkadziesiąt metrów Odpowiedz Link
ewunia4444 Re: Błoto 02.05.09, 20:54 czytam ,czytam i narazie z tego co wyczytalam moj nic takiego nie robi mysle ze to wszystko do czasu ma dopiero 8 msc wiec wszystko przed nami napisze jak sie zmieni Odpowiedz Link
inessta Re: Błoto 03.05.09, 12:47 Ewunia, nadejdzie ten czas!!! Poczekaj aż twój psiunio wywącha, że to fajna zabawa!!! Odpowiedz Link
meciula Re: Błoto 04.05.09, 11:52 normalka, najlepiej gdy na spacerze zniknie na parę sekund za jakąś górką i nagle się wynurza, niczym potwór cała w błocie, jęzor na wierzchu i ten wyraz mordki - no zobacz na mnie jaka jestem sprytna Odpowiedz Link
olgap82 Re: Błoto 08.05.09, 15:29 Mój to już na pamięć zna wszystkie rowy... I jak się domyśla, że idziemy w tamtym kierunku to cały szcześliwy. I uwielbia kałuże... tak żeby się położyć na sekundkę. Odpowiedz Link