tijgertje 28.03.06, 12:54 go.ga mi sprzed nosa ustrzelila i nawet sie nie przyznaje:-))) Pewnie sie boi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka71 Re: 8000... 28.03.06, 16:32 nawet pewnie nie zauwazyla. no mamy wynik to pod te wichure po kawce strzelmy sobie, prosze bardzo, zapraszam;) nawet slodkosci zapodam, pocwicze silna wole, patrzac jak wy wcinacie;) salut zuzka Odpowiedz Link
go.ga Re: 8000... 28.03.06, 20:01 tijgertje napisała: > go.ga mi sprzed nosa ustrzelila i nawet sie nie przyznaje:-))) > Pewnie sie boi... Go.ga sie bardzo boi i ze strachu nic nie pisze... ;-) Odpowiedz Link
beba3 Re: 8000... 28.03.06, 21:35 Brawo dla Go.gi! Faktycznie kragla liczba... A swoje ciacho tez odstepuje... :-( Odpowiedz Link
tijgertje Re: 8000... 28.03.06, 21:58 beba3 napisała: > A swoje ciacho tez odstepuje... :-( To ja sie pisze na to ciacho. Swojego dzisiaj na pewno nie oddam. A przyjme bardzo chetnie. Q... No do duszy wieczor, wcale nielepszy od dnia:-( Odpowiedz Link
zuzka71 Re: 8000... 28.03.06, 22:47 tiger zrobilam remanent w szfkach i maszdo wyboru: ciasteczka z pewlnegoprzemialu z fistaszkami; ciasteczka z sezamem i czyms tam jeszcze pyszne (ale mnie obsypalaoponich stad detox..ale tonie znacy ze tobie nbie posluza, slubny sie nimi zazera...) dalej..digestibve czekoladowe, slagroom soesjes,i batony musli, wybieraj;) i glowa do gory nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej...;P pozdrowki zuzka Odpowiedz Link
tijgertje Re: 8000... 28.03.06, 22:57 Zuza, dawaj soesjes! Ile masz, wszystkie zmieszcze! A te batony musli to jakie konkretnie? Bo nie wszystkie dobre, a jedne to uwielbiam. Odpowiedz Link
beba3 Re: 8000... 28.03.06, 23:34 To jakis watek konkurencyjny dla watku o dietowaniu? ;-) Czy nie moge tu zgladac bo kusicie? ;-D Tez mam slodycze w domu i wole o tym nie myslec. Kusi ja nie wiem co. Jakies lody tez mam... Jazda na batoniki muesli mi przeszla ale sa dobre, fakt! Odpowiedz Link
zuzka71 Re: 8000... 28.03.06, 23:42 okurka nie myslalam ze mamy az taki slodyczowy problem;)) tijger mam b'tween hero o smaku czekoladowym i hazelnoot...az mi slink apocieklai mudialam posilkowacise bananem zeby nie siegnac po ktoregos. a soesje yaami...ech..niezle pora isc spac zeby zapomniec;) smacznego Odpowiedz Link
go.ga Re: 8000... 29.03.06, 00:17 Spoznilam sie. Ale dorzuce tez moje slodycze, mam juz jajka czekoladowe wielkanocne. Odpowiedz Link
tijgertje Re: 8000... 28.03.06, 23:51 eee, te batony to chyba nie te dobre:-( Ale soesjes wszystkie uwielbiam! A ja sobie wlasnie przypomnialam, ze mam jeszcze kawalek ciacha z jagodami! Zuza, smaka mi zrobilas straszliwego. O tej porze! Chyba musze kuchnie n noc zamykac... Odpowiedz Link
beba3 Re: 8000... 29.03.06, 09:13 A mi cos przyblokowalo net i nie moglam doczytac co Wy tam jecie, nie jecie a byscie zjadly i poszlam spac (nic juz wiecej nie jedzac;-)). Na dobre wyszlo! Ja mam w schowku cala mase lizkow serduszek. Musze znalezc jakas arie dzieci i im to oddac. ;-) Inne drobiazgi slodyczowe tez posiadam i ciesze sie na nadchodzace urodziny Jagody. Moze to uplynnie? Problem slodycowy to ja duzy mam.Lubie wszystko i zjem w kazdej ilosci. Jak odkurzacz. :-( Te kilogramki zbedne nie od patrzenia sie wziely... A tyczasem, nalezy sie przeniesc na dietetyczny... i kroczyc jedynie slusznie obrana droga! O! I cwiczyc jak Zuzka, nawet codziennie! O bolu! Odpowiedz Link