bogomis 15.03.05, 15:14 bo bylem ju zo 4 i nic tylko kase stracilem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikare Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 18.03.05, 17:54 napisz do mnie na meila o ci odpisze do jakiego ja chodze endo w Gdańsku- ponoc jest jednym z najlepszych Odpowiedz Link
frawashi Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 19.03.05, 18:32 Polecam dra Krzysztofa Sworczaka, to konsultant wojewódzki ds. ednokrynologii. Przyjmuje w środy w przychodni przy Akademii Medycznej(na NFZ) i prywatnie w gabinecie w Sopocie, u prof.Emericha- ginekologa. Odpowiedz Link
monikare Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 20.03.05, 13:14 masz namiary na Sworczaka?? Odpowiedz Link
saba76 Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 20.03.05, 16:12 Ma chodze do Instytytutu do dr Rosik ,przyjmuje tam na "fundusz" i choć wizyty nie sa czeste ,a i to zalezy od stanu zdrwowia to raczej nie nażekam na nią. Fakt daje podstawowe badanie TSh a jak juz mus to i inne ja sama dla swojej pewności robie FT4. Nie wiem tylko jak z zapisami. Odpowiedz Link
apsik1 Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 21.03.05, 08:36 dr. Rosik poprowadziła moją zagrożoną ciążę. Jestem jej za to wdzięczna, synek urodził się zdrowy, bez komplikacji endokrynologicznych do dzisiaj (ma 2.5 roku). Wizyty były co 2-4 tygodnie i komplet badań, a poza tym ciepło i trzymanie "na duchu" Odpowiedz Link
tess-hashi Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 21.03.05, 08:46 saba76 napisała: dla swojej > pewności robie FT4. Więcej informacjidaje badanie FT3. Tess Odpowiedz Link
saba76 asik 21.03.05, 20:12 moja ciaze tez prowadziła miałam wizyty co 4-5tyg- barsdzo wyrównane hormony i brak komplikaacji i dziecko tez miało zlecane przez nia badania- nie tylko mie leczy ale i pamięta o dziecku, które przeciesz było jakiś czas zalezno ode mnie i moglo coś nie tak "pobeać" Odpowiedz Link
neronka Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 31.03.05, 11:10 Najlepsza jak mówią jest dr Mizan-Gross. Wszędzie gdzie poda się to nazwisko znają ją tylko z dobrej strony. Pracuje jako konsultant w Zakładzie Medycyny Nuklearnej w AMG, ze studentami i przyjmuje prywatnie. Moge podac namiary. Odpowiedz Link
marcdorcel Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 01.04.05, 15:49 poprosze o namiary Odpowiedz Link
neronka Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 01.04.05, 16:12 wysłałam na priv bo nie wiem czy zyczyłaby sobie żeby podawac jej komórkę na forum. Odpowiedz Link
araukaria_ge Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 01.04.05, 16:19 czy ja tez moge prosic o te namiary na priv?.... dzieki Odpowiedz Link
aga272 Re: gdzie NAJLEPSZY endokrynolg w TROJMIESCIE? 25.04.05, 12:01 Namiary na dr Mizan-Gross są w Ksiązce Telefonicznej,tel. komórkowy również. Przyjmuje we Wrzeszczu na ul. Chrobrego. Odpowiedz Link