rewolka404 04.01.10, 22:37 Prześledziłam pobieżnie Twoje wątki i chciałabym się spytać, czy prof. Słowińska-Srzednicka przyjmuje w W-wie i czy nadal jesteś jej pacjetnką? Jeśli jesteś z W-wy czy mogłabyś ewentualnie jakiegoś innego endo polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka1999 Re: Marsjanko1999 05.01.10, 07:11 przyjmuje w Warszawie, na ul. Popiełuszki 16/9, tel. 22 833-27-89 prof. Słowińska-Srzednicka diagnozowała mnie - z czego byłam i jestem bardzo zadowolona (jako jedyna zwróciła uwagę na nadnercza) i pewnie po ciąży wrócę do niej dokończyć pewne badania - poza tym dała mi wypisaną diagnozę na papierze, a ponieważ jest baardzooo znanym lekarzem - żaden konował nie podważa jej diagnozy (a niektórzy bardzo by chcieli, jak np. mój państwowy ginekolog, który chciał "leczyć" moje poronienia kalendarzykiem menstruacyjnym, a w moich wynikach tarczycowych nie widział żadnych nieprawidłowości w tej chwili leczę się u dr Ponikwickiej (jak zaszłam w ciąże pani prof. była na urlopie i musiałam wybrać innego endo - z dr Ponikwickiej też jestem b. zadowolona, tym bardziej że dr zajmuje się też kardiologią, a ja mam wadę serca - i przynajmniej nie muszę latać konsultować się pomiędzy dwoma lekarzami, zleca sprawdzenie nie tylko ferrytyny, czy wit. B12, ale też sprawdza poziomy magnezu, potasu, sodu czy innych rzeczy, które wynikają z wywiadu dr Ponikwicka przyjmuje na ul. Szczuczyńskiej 11 (gabinet jest w suterenie), tel. (022) 616-27-18 Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Marsjanko1999 05.01.10, 18:49 i szczęście miałas trafiając do dobrych lekarzy, super Szkoda, że z W-wy nie jestem Odpowiedz Link