Dodaj do ulubionych

Marsjanko1999

04.01.10, 22:37
Prześledziłam pobieżnie Twoje wątki i chciałabym się spytać, czy prof.
Słowińska-Srzednicka przyjmuje w W-wie i czy nadal jesteś jej pacjetnką? Jeśli
jesteś z W-wy czy mogłabyś ewentualnie jakiegoś innego endo polecić?
Obserwuj wątek
    • marsjanka1999 Re: Marsjanko1999 05.01.10, 07:11
      przyjmuje w Warszawie, na ul. Popiełuszki 16/9, tel. 22 833-27-89

prof. Słowińska-Srzednicka diagnozowała mnie - z czego byłam i jestem bardzo
      zadowolona (jako jedyna zwróciła uwagę na nadnercza) i pewnie po ciąży wrócę do
      niej dokończyć pewne badania - poza tym dała mi wypisaną diagnozę na papierze, a
      ponieważ jest baardzooo znanym lekarzem - żaden konował nie podważa jej diagnozy
      (a niektórzy bardzo by chcieli, jak np. mój państwowy ginekolog, który chciał
      "leczyć" moje poronienia kalendarzykiem menstruacyjnym, a w moich wynikach
      tarczycowych nie widział żadnych nieprawidłowości

w tej chwili leczę się u dr Ponikwickiej (jak zaszłam w ciąże pani prof. była na
      urlopie i musiałam wybrać innego endo - z dr Ponikwickiej też jestem b.
      zadowolona, tym bardziej że dr zajmuje się też kardiologią, a ja mam wadę serca
      - i przynajmniej nie muszę latać konsultować się pomiędzy dwoma lekarzami, zleca
      sprawdzenie nie tylko ferrytyny, czy wit. B12, ale też sprawdza poziomy magnezu,
      potasu, sodu czy innych rzeczy, które wynikają z wywiadu

dr Ponikwicka przyjmuje na ul. Szczuczyńskiej 11 (gabinet jest w suterenie),
      tel. (022) 616-27-18
      • rewolka404 Re: Marsjanko1999 05.01.10, 18:46
        Dziękuję Ci bardzo.
        • rewolka404 Re: Marsjanko1999 05.01.10, 18:49
          i szczęście miałas trafiając do dobrych lekarzy, super smile Szkoda, że z W-wy nie
          jestem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka