Dodaj do ulubionych

Multicooker philips

30.04.14, 21:01
Ma ktos?
Bo chłop przebąkuje, ze by chciał, a ja sie nie chce zgodzic bo:
1. nie ma miejsca
2. mamy w ciul roznych maszyn ( na szczęscie uzywa)
3. nie ma miejsca!!!!
Obserwuj wątek
    • zales239 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:15
      Nie ma i nawet nie wie co to jesttongue_out
      Mniemam, że jakieś cudo do kuchnismile
      • moonshana Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:20
        Chłopie Olinki, posłuchaj
        Pucu pucu
        chlastu chlastu
        nie masz rączek jedenastu
        ale masz dwie rączki małe (?)
        do pieczenia/smażenia/gotowania/ubijania/mieszania
        doskonałe.
        lepsze jest wrogiem dobrego. uważajże, aby nie przelepszyćtongue_out
        • olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:25
          Moon big_grin
          • moonshana Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:28
            no co no cooooo???? Dbig_grinbig_grinbig_grin
            • olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:33
              Jakbym mu tak powiedziała to by spojrzał na mnie miną zbitego psa i by westchnął- ale takiego nie mam sad
              To bym mu powiedziała- a ja kochanie nie mam citroena DS4 kaktus wink ( tak, bedzie taki, nie drwę wink )
      • olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:21
        Ano.
        PRzykleił sie ostatnio do tego w markecie i ogladał z 10 minut wink
        • dlania Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:39
          A co, nie macie kuchenki i piekarnika?
          • olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:55
            Macie smile
            Ale nie macie nowego gadzetu zawalajacego kuchnie wink wrrrrrr.
            • dlania Re: Multicooker philips 30.04.14, 22:02
              Znaczy mąz poddatny na reklame i bajerywink
              Jakbym nie miała kuchenki, np. w akademiku, to rozwazyłabym kupno.
              • olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 22:09
                Konkubent wink
                Nawet nie na reklame ( bo wynalazł to przed reklamami) a podatny na nowe zabawki i gadzety wink
    • beata985 Re: Multicooker philips 01.05.14, 07:30
      olina, jak byś tak się wahała, to ja chętnie przygarnę chłopa Twojego, kupię mu tego multihoptera i nawet miejsce wyczaruję....niech on mi ino gotuje.......tongue_out
      • tetika Re: Multicooker philips 01.05.14, 09:17
        tez na to lakonie spojrzalam, ale na prad bym nie wyrobila.
        Fajnego masz chlopa olinka smile
    • magjug Re: Multicooker philips 06.05.14, 07:40
      tego nie mam, nie kupię, bo też mam full innych rzeczy, łącznie z kuchenką i piekarnikiem.. ale, swego czasu, lata świetlne temu kupiłam sobie takie ustrojstwo Tefala, taki garnek, co to w nim można dusić mięsa, smażyć frytki, pączki, chruściki i tym podobne, smażyć mięsa, ryby i takie tam, robić bigosy i lecza i co tam jeszcze (no takie było założenie i tłumaczenie)... finał jest taki, że używam tego tylko i wyłącznie do smażenia frytek i ryb w cieściesmile bo jest lepsze w tym od frytkownicy rodziców, ma większy kosz, bardziej płaski i więcej frytek tam włazibig_grin no i ten gar można myć w zmywarce, co jest dla mnie największym atutem. Zaś całą resztę żarcia robię tradycyjnie na patelni, albo w normalnych garnkach...
      • magjug Re: Multicooker philips 06.05.14, 07:46
        a przypomniałam sobie, co chciałam na końcu napisać... jak Twój facet taki gadżeciarz, to nie zazdraszczam, dla mnie koronnym argumentem jest to, że nie ma miejsca! a chałupy jak wiadomo z gumy nie są i za niedługo nie będzie miał miejsca na gotowanie, bo gadżety zajmą całą powierzchnię do życia. A już pomijam zupełnie to, że wywalanie kasy na coś takiego uważam za bezsens, skoro takie same czynności można robić w dużo tańszych urządzeniachsmile
    • kanna Re: Multicooker philips 06.05.14, 12:51
      Podoba mi sięsmile W sobotę pracuję, to zarobię. A teraz dają dodatkowy garnek w promocji big_grin

Ja i tak mam wszytko na prąd.
      • olinka20 Re: Multicooker philips 06.05.14, 13:38
        To kup i opowiedz czy fajne wink
        U nas na razie temat przycichł.... Obawiam sie, ze to cisza przed burzą i znalazł cos nowego wink
        • dorcia1234 Re: Multicooker philips 06.05.14, 19:29
          a w neonecie mają promocję na to coś- nie wiem czy dokładnie ten sam model ale poniże 5 stówek zeszli z ceną smile
        • kolibeer2 Re: Multicooker philips 06.05.14, 20:49
          sie spytaj go , czy jest coś , co mozna zrobić w tym czymsiu , a nie da się w garnku/piekarniku - jakieś tajne moce ukryte ma ?
          • olinka20 Re: Multicooker philips 06.05.14, 21:10
            Dyc ja wiem, ze nie ma i on wie, ze nie ma.
            Ale to fajne jest ( sama bym chciała sie pobawicwink ale za chiny sie nie przyznam).
            • a-ronka Olina !!!!!!!!!! 12.05.14, 21:18
              kupiłam multi i teraz mam pytania.
              Czy twój mąz już coś gotował w tym cudzie ? Jak smakuje, jak wygląda, skąd ma przepisy czy tylko z tej książki ?

Powiedz coś więcej smile
              • olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 12.05.14, 22:03
                On tylko sygnalizuje, ze moze by chciał, na razie nie kupił.
                Korzystajac, ze mnie nie było w weekend przywlokł frytkownice, wrrrr.
                Ale ty pisz jak sie sprawdza, to mu przekaze smile
                • grave_digger Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 10:30
                  Uwaga odgrzebuję big_grin
                  I co, kupił? big_grin
                  Bo ja tak i zrobiłam sobie w końcu pierwszego w życiu omleta. To jest dla takich debili kuchennych jak ja. Cudowny wynalazek wink Ale z tego, co wiem, to Twój facet jest moją odwrotnością wink
                  • olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:17
                    Nieee, wybiłam mu z głowy chochelką wink
                    Grave gotuj/piecz na zdrowie!
                    • grave_digger Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:19
                      No właśnie. Powiedz mu, że dla niego ten multicooker to jak zniewaga wink
                      • olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:39
                        Nie wiem czy jeszcze pamięta, ze miał taki pomysł.
                        A frytkownicy uzył moze z 5 razy....Zabije go kiedys wink
                        • kanna Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 21:50
                          Ja tez kupiłam smile

Jestem zadowolona i to bardzo, używam do robienia dar jednogarnkowych (poprawka: same się robią) i jeszcze trzymają ciepło, aż wrócę.

Mięso w tym podsmażam (albo bez mięsa, jak nie mam) , dodaje warzywa dowolne (mrożone, lub świeże poszatkowane) + woda (teraz już na oko) i kasza/ryż/makaron/coś tam innego.

Do tego przyprawy, kefir, lub jogurt naturalny, reszta sosu "z wczoraj", albo masła trochę, sosu pomidorowego, cokolwiek.

Wrzucam, robi się samo, nie przypala, mogę wyjść. Po wyłączeniu z prądu - jedzenie jest gorące, potem ciepłe przez 2-3 h.

Dla mnie rewela, syn mnie przerósł i ciągle chce jeść wink, a tu mam szybko, dużo, zdrowo, bez dłubaniny i bałaganu w kuchni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka