olinka20 30.04.14, 21:01 Ma ktos? Bo chłop przebąkuje, ze by chciał, a ja sie nie chce zgodzic bo: 1. nie ma miejsca 2. mamy w ciul roznych maszyn ( na szczęscie uzywa) 3. nie ma miejsca!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zales239 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:15 Nie ma i nawet nie wie co to jest Mniemam, że jakieś cudo do kuchni Odpowiedz Link
moonshana Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:20 Chłopie Olinki, posłuchaj Pucu pucu chlastu chlastu nie masz rączek jedenastu ale masz dwie rączki małe (?) do pieczenia/smażenia/gotowania/ubijania/mieszania doskonałe. lepsze jest wrogiem dobrego. uważajże, aby nie przelepszyć Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:33 Jakbym mu tak powiedziała to by spojrzał na mnie miną zbitego psa i by westchnął- ale takiego nie mam To bym mu powiedziała- a ja kochanie nie mam citroena DS4 kaktus ( tak, bedzie taki, nie drwę ) Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:21 Ano. PRzykleił sie ostatnio do tego w markecie i ogladał z 10 minut Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 21:55 Macie Ale nie macie nowego gadzetu zawalajacego kuchnie wrrrrrr. Odpowiedz Link
dlania Re: Multicooker philips 30.04.14, 22:02 Znaczy mąz poddatny na reklame i bajery Jakbym nie miała kuchenki, np. w akademiku, to rozwazyłabym kupno. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 30.04.14, 22:09 Konkubent Nawet nie na reklame ( bo wynalazł to przed reklamami) a podatny na nowe zabawki i gadzety Odpowiedz Link
beata985 Re: Multicooker philips 01.05.14, 07:30 olina, jak byś tak się wahała, to ja chętnie przygarnę chłopa Twojego, kupię mu tego multihoptera i nawet miejsce wyczaruję....niech on mi ino gotuje....... Odpowiedz Link
tetika Re: Multicooker philips 01.05.14, 09:17 tez na to lakonie spojrzalam, ale na prad bym nie wyrobila. Fajnego masz chlopa olinka Odpowiedz Link
magjug Re: Multicooker philips 06.05.14, 07:40 tego nie mam, nie kupię, bo też mam full innych rzeczy, łącznie z kuchenką i piekarnikiem.. ale, swego czasu, lata świetlne temu kupiłam sobie takie ustrojstwo Tefala, taki garnek, co to w nim można dusić mięsa, smażyć frytki, pączki, chruściki i tym podobne, smażyć mięsa, ryby i takie tam, robić bigosy i lecza i co tam jeszcze (no takie było założenie i tłumaczenie)... finał jest taki, że używam tego tylko i wyłącznie do smażenia frytek i ryb w cieście bo jest lepsze w tym od frytkownicy rodziców, ma większy kosz, bardziej płaski i więcej frytek tam włazi no i ten gar można myć w zmywarce, co jest dla mnie największym atutem. Zaś całą resztę żarcia robię tradycyjnie na patelni, albo w normalnych garnkach... Odpowiedz Link
magjug Re: Multicooker philips 06.05.14, 07:46 a przypomniałam sobie, co chciałam na końcu napisać... jak Twój facet taki gadżeciarz, to nie zazdraszczam, dla mnie koronnym argumentem jest to, że nie ma miejsca! a chałupy jak wiadomo z gumy nie są i za niedługo nie będzie miał miejsca na gotowanie, bo gadżety zajmą całą powierzchnię do życia. A już pomijam zupełnie to, że wywalanie kasy na coś takiego uważam za bezsens, skoro takie same czynności można robić w dużo tańszych urządzeniach Odpowiedz Link
kanna Re: Multicooker philips 06.05.14, 12:51 Podoba mi się W sobotę pracuję, to zarobię. A teraz dają dodatkowy garnek w promocji Ja i tak mam wszytko na prąd. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 06.05.14, 13:38 To kup i opowiedz czy fajne U nas na razie temat przycichł.... Obawiam sie, ze to cisza przed burzą i znalazł cos nowego Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Multicooker philips 06.05.14, 19:29 a w neonecie mają promocję na to coś- nie wiem czy dokładnie ten sam model ale poniże 5 stówek zeszli z ceną Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: Multicooker philips 06.05.14, 20:49 sie spytaj go , czy jest coś , co mozna zrobić w tym czymsiu , a nie da się w garnku/piekarniku - jakieś tajne moce ukryte ma ? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Multicooker philips 06.05.14, 21:10 Dyc ja wiem, ze nie ma i on wie, ze nie ma. Ale to fajne jest ( sama bym chciała sie pobawic ale za chiny sie nie przyznam). Odpowiedz Link
a-ronka Olina !!!!!!!!!! 12.05.14, 21:18 kupiłam multi i teraz mam pytania. Czy twój mąz już coś gotował w tym cudzie ? Jak smakuje, jak wygląda, skąd ma przepisy czy tylko z tej książki ? Powiedz coś więcej Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 12.05.14, 22:03 On tylko sygnalizuje, ze moze by chciał, na razie nie kupił. Korzystajac, ze mnie nie było w weekend przywlokł frytkownice, wrrrr. Ale ty pisz jak sie sprawdza, to mu przekaze Odpowiedz Link
grave_digger Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 10:30 Uwaga odgrzebuję I co, kupił? Bo ja tak i zrobiłam sobie w końcu pierwszego w życiu omleta. To jest dla takich debili kuchennych jak ja. Cudowny wynalazek Ale z tego, co wiem, to Twój facet jest moją odwrotnością Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:17 Nieee, wybiłam mu z głowy chochelką Grave gotuj/piecz na zdrowie! Odpowiedz Link
grave_digger Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:19 No właśnie. Powiedz mu, że dla niego ten multicooker to jak zniewaga Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 13:39 Nie wiem czy jeszcze pamięta, ze miał taki pomysł. A frytkownicy uzył moze z 5 razy....Zabije go kiedys Odpowiedz Link
kanna Re: Olina !!!!!!!!!! 11.04.15, 21:50 Ja tez kupiłam Jestem zadowolona i to bardzo, używam do robienia dar jednogarnkowych (poprawka: same się robią) i jeszcze trzymają ciepło, aż wrócę. Mięso w tym podsmażam (albo bez mięsa, jak nie mam) , dodaje warzywa dowolne (mrożone, lub świeże poszatkowane) + woda (teraz już na oko) i kasza/ryż/makaron/coś tam innego. Do tego przyprawy, kefir, lub jogurt naturalny, reszta sosu "z wczoraj", albo masła trochę, sosu pomidorowego, cokolwiek. Wrzucam, robi się samo, nie przypala, mogę wyjść. Po wyłączeniu z prądu - jedzenie jest gorące, potem ciepłe przez 2-3 h. Dla mnie rewela, syn mnie przerósł i ciągle chce jeść , a tu mam szybko, dużo, zdrowo, bez dłubaniny i bałaganu w kuchni. Odpowiedz Link