Dodaj do ulubionych

Dziwne puszki

19.07.22, 01:42
Ostatnio zauwazylam cos dziwnego w puszkach dla kotow znanej firmy. Nie wyglada to na mieso, tzn przypomina mieso, sa to rozowe kawalki z sosem. Te kawalki nie sa miesem moim zdaniem ale chyba sa zrobione z jakiejs gumy. Otwarta puszke trzymalam kilka dni w lodowce I jej zawartosc nie zmienila wygladu, mam na mysli lekka zmiane koloru. Czulam juz, ze cos jest nie tak I zostawilam na blacie przez caly dzien I noc I nic kompletnie sie nie zmienila ta zawartosc. Jest lato wiec takie miesne wyroby szybko sie psuja a tu nic. Spotkaliscie sie z czyms takim? Chetnie bym dala taka puszke do analizy zeby sprawdzic z czego zrobiona jest ta karma.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Dziwne puszki 19.07.22, 18:53
      A powąchałaś to, czy nie czuć jakichś chemikaliów? Bo może walnęli konserwant w 10-krotnie większym stężeniu.
      • summerland Re: Dziwne puszki 20.07.22, 02:19
        Czuc tylko ten sos, tak samo pachnie jak wczezniej, niby miesny zapach ale taku dziwny. Ja juz nie bede dawala mojemu kotu puszek, nie wiadomo co to wogole jest. Na etykietkach w skladzie to tez rozne dziwne rzeczy pisza, mowie tak ogolnie o wszysykich puszkach z karma.
        • mysiulek08 Re: Dziwne puszki 20.07.22, 23:54
          nasza ferajna jest na schemacie
          suche
          surowe miecho z dodatkowa woda
          przysmaki, najczesciej 'tutki' typu miamor, drinki leonardo
        • mysiulek08 Re: Dziwne puszki 20.07.22, 23:55
          co to puszki? moze trzeba firme zmienic?
    • andrzejrazdwatrzy123 Re: Dziwne puszki 15.02.23, 07:36
      A co to za "znana firma" jeśli można wiedzieć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka