illenia 25.04.09, 00:35 czy ktoś z was wysłał już zdjęcia na konkurs organizowany na www.purina-one.pl pt.Kocia Gwiazda Puriny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kylie-0 Re: Kocia Gwiazda 25.04.09, 03:25 Ja biorę udział w tym konkursie i wstawiłam juz foty mojego tygrysa, czemu pytasz? Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 27.04.09, 23:41 A z ciekawości Coś tam jeszcze wyczytałam, że można od nich dostać zapas karmy na miesiąc, ale muszę się wgłębić w szczegóły. A w tym drugim konkursie też bierzesz udział? Odpowiedz Link
kylie-0 Re: Kocia Gwiazda 30.04.09, 03:27 Tak, biorę udział w obydwu. Ogólnie zainteresowało mnie najpierw to ich badanie zdrowia kotów, później zobaczyłam,że mozna coś wygrać. Mam szczęście w konkursach, więc postanowiłam spróbować Odpowiedz Link
marusia.pl Re: Kocia Gwiazda 06.05.09, 01:07 A macie rasowe kotki, czy dachowce? Boje się, że moja kicia- kot wielorasowy, szary, pręgowany zginie w tłumie puchatych piękności... Odpowiedz Link
bloodymena Re: Kocia Gwiazda 07.05.09, 00:40 marusia.pl napisała: > A macie rasowe kotki, czy dachowce? Boje się, że moja kicia- kot > wielorasowy, szary, pręgowany zginie w tłumie puchatych piękności... Przestań nie wiadomo jakiego kotka oni szukają, ja tez mam dachowca,tylko że rudego i na fotkach wychodzi fantastycznie, lepiej niz jakies napuszone persy;P Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 07.05.09, 23:52 No no, persy to Ty zostaw w spokoju! A swoją drogą, dajecie kotom Purinę? Odpowiedz Link
bloodymena Re: Kocia Gwiazda 08.05.09, 00:41 Hehe, no nie persy tez sa fajne Ja daję suchą karmę Puriny swojemu kociakowi, uwielbia ją Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 08.05.09, 22:31 No ja mojemu też. A pytam, bo jedna moja koleżanka karmi kota whiskasem i też postanowiła wziąć udział w tym konkursie. Ale żeby to badanie kota miało jakiś sens to trzeba przerzucić się na purinę. Zresztą ten jej kot nie jest w najlepszej kondycji - futro ma takie jakieś bez połysku i okropnie mu brzydko z pyszczka "pachnie", więc zmiana mu się bardzo przyda Odpowiedz Link
bloodymena Re: Kocia Gwiazda 09.05.09, 06:08 Wiesz ogólnie Whiskas i Kitekat to nie są zbyt dobre karmy, jabym ich swojemu kociakowi nie dała, Purine poleciła mi moja ciotka- prawdziwa kociara-i szczęśliwie ta marka przypadła mojemu rudzielcowi do gustu Odpowiedz Link
magtomal Re: Kocia Gwiazda 09.05.09, 10:10 Czy Wy reklamujecie Purine? Karmię swoje koty różnymi karmami i nie widzę specjalnej różnicy (poza ceną). Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 11.05.09, 21:43 Naprawdę nie widzisz różnicy? A czym karmisz? To proponuję Ci zrobić badania kotu (np krwi). Pokarmić przez powiedzmy 3 miesiące przykładowo whiskasem, znów zrobić badania, a potem przez 3 miesiące czymś innym i badania powtórzyć. A do tego obserwować futro, stan ząbków, właśnie zapach z pyszczka i to jak się kot zachowuje. Ciekawa jestem czy nadal nie będziesz widzieć różnicy. Tylko kota trochę szkoda Odpowiedz Link
bloodymena Re: Kocia Gwiazda 13.05.09, 01:56 magtomal- ja szczerze mówiac mam nadzieję, że z reklamą Puriny będę miała coś wspólnego- mój kot wygra ich konkurs na kocią gwiazdę ;p Co do samej karmy- wystarczy zerknąć na skład, patrzyłas kiedyś co podajesz swojemu zwierzakowi? Czy tak w ciemno kupujesz? Odpowiedz Link
magtomal Re: Kocia Gwiazda 13.05.09, 19:44 A po co Ci potrzebna wygrana Twojego Kota (bo przecież wystawiasz go w konkursie dla siebie nie dla niego). Ja mam cztery koty i wszystkie są dla mnie gwiazdami, są wyjątkowe i naprawdę piękne - Purina nie jest mi potrzebna, by to potwierdzić. I po co mam badać moim kotom krew, skoro są okazami zdrowia, co widzę, a potwierdza weterynarz? Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 13.05.09, 21:40 Chyba nie przeczytałaś uważnie mojego maila. O badaniu krwi napisałam w związku z karmami - skoro widzisz różnicę tylko w cenie..... Ale nie będę się powtarzać, po prostu przeczytaj dokładnie. Co do konkursu - to po prostu dobra zabawa, wszystko traktujesz tak poważnie? Odpowiedz Link
bloodymena Re: Kocia Gwiazda 14.05.09, 00:11 Po to mi potrzebna, bo chce pokazac innym jaki jest śliczny Tez nie rozumiem tego Twojego oburzenia, to tylko zabawa. Poza tym z tego co wiem udział w konkursie jest dobrowolny Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 14.05.09, 21:11 Rejestracja trwa do 30 czerwca. Konkurs trwa od 16 maja do 30 lipca. Najlepiej to poczytaj sobie regulamin na ich stronie Odpowiedz Link
e.bathory Re: Kocia Gwiazda 03.06.09, 16:04 Ja się dopiero dziś zarejestrowałam na to Badanie Kotów 2009, ale od jutra bede mogła uzupełniać książeczke we wpisy i foty (z tego co wyczytałam to te fotki biora udział w konkursie na gwiazdę, dobrze mi się wydaje?). Strasznie jestem ciekawa jak to bedzie wygladało => Odpowiedz Link
illenia Re: Kocia Gwiazda 03.06.09, 22:38 Dokładnie. A jak wygracie, to sesja zdjęciowa Wasza i prawdopodobnie zobaczysz kota na opakowaniach produktów Puriny Odpowiedz Link