Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Widać że to forum DDA...

28.06.05, 08:16
    Każdy tylko by zakładał nowy wątek (sic!), ale nie odpisuje na wątki
    innych,czyta je, porównuje do swoich przeżyć i przemyśleń i idzie dalej. U
    mnie możecie pisać o wszystkim, ja nie narzucam tematu ani nie zadaję pytań,
    po prostu chcę wiedzieć, że nie jestem tu sama! Z chęcią poklikam na GG lub
    O2. Namiarów szukać wg nicku.

Macie ochotę porozmawiać? Pośmiać się? Możemy nawet razem pomilczeć!

Z przyjaciółmi celebrujemy, kiedy tylko uda nam się zsynchronizować, wspólne
    picie kawy, herbaty, każdy u siebie przed kompem:) Chcecie dołączyć? Zapraszam!
    Obserwuj wątek
      • anis79 Re: Widać że to forum DDA... 28.06.05, 08:46
        Heloł,
        no to ja właśnie piję kawę i od czasu odkrycia forów dla DDA kawa codziennie
        dobrze mi smakuje :)
        • talkative Re: Widać że to forum DDA... 28.06.05, 11:49
          ja co prawda herbatke ale tez tu jestem ;)
          PS. Scania pozdrowionka ------>Nike ;)
      • scania81 Re: Widać że to forum DDA... 28.06.05, 17:49
        Fajnie, fajnie, ja niestety za dużo czereśni zjadłam i mnie brzuszek boli:( więc
        nie bardzo mam ochotę na cokolwiek do picia czy jedzenia... Zaglądam tu za rana
        i wieczorem, ciekawam jak często pozostali forumowicze tu zaglądają... Spadam
        pograć w literaki na www.kurnik.pl
      • scania81 Re: Widać że to forum DDA... 28.06.05, 18:40
        A tak w ogóle to skończyłam czytać wszystkie wątki i chciałam zacząć odpowiadać
        na niektóre, tylko, że bywają aż sprzed lutego i nie wiem czy są jeszcze
        aktualne i czy w ogóle ktoś jeszcze tu zagląda oprócz Niki:) Żartuję...
        • magentka Re: Widać że to forum DDA... 29.06.05, 08:33
          nie ma co patrzec na date, odpowiadaj jak masz ochote :)
          • szczepan9 Re: Widać że to forum DDA... 04.07.05, 00:45

może wkońcu ruszy sie troche to forum...
            • magentka Re: Widać że to forum DDA... 04.07.05, 10:02
              jak kazdy bedzie czekal az ktos cos dopisze a ten ktos sobie poczyta to nie ma
              sie co dziwic i nie matez sensu zbyt wiele oczekiwac
              • scania81 Re: Widać że to forum DDA... 04.07.05, 11:10

magentka napisała:

> jak kazdy bedzie czekal az ktos cos dopisze a ten ktos sobie poczyta to nie
                ma
                > sie co dziwic i nie matez sensu zbyt wiele oczekiwac

No przecież nie czekam biernie, aż ktoś mi odpisze, ale mi też głupio samej z
                sobą pisać, hihi!
                A najpierw zaglądam co ktoś nowego napisał na forum (akurat dziś padło najpierw
                na Ciebie:P), odpisuję w miarę możliwości i ewentualnie zaglądam tu, żeby znów
                kogoś pomolestować:D
                Miłego tygodnia moi mili forumowicze:)
                Jak ktoś chętny do zarażenia optymizmem, to zapraszam na gg albo o2:)
                • szczepan9 Re: Widać że to forum DDA... 05.07.05, 23:41
                  scania81 napisała:

>
                  > magentka napisała:
                  >
                  > > jak kazdy bedzie czekal az ktos cos dopisze a ten ktos sobie poczyta to
                  > nie
                  > ma
                  > > sie co dziwic i nie matez sensu zbyt wiele oczekiwac
                  >
                  >
                  >
                  > No przecież nie czekam biernie, aż ktoś mi odpisze, ale mi też głupio samej z
                  > sobą pisać, hihi!
                  > A najpierw zaglądam co ktoś nowego napisał na forum (akurat dziś padło najpierw
                  >
                  > na Ciebie:P), odpisuję w miarę możliwości i ewentualnie zaglądam tu, żeby znów
                  > kogoś pomolestować:D
                  > Miłego tygodnia moi mili forumowicze:)
                  > Jak ktoś chętny do zarażenia optymizmem, to zapraszam na gg albo o2:)

Nie wiem jak to jest z innymi ale u mnie to jest tak,zanim wejde to
                  chciałbym tyle napisać!!!!!!!!Ale jak już mam pisać to zaczyna sie "selekcja",
                  to można napisać,to nie wypada,o tym najlepiej nie wspominać,na końcu zaś
                  myśle : co to wogóle kogoś obchodzi co ja tu pisze za brednie-każdy ma jakieś
                  problemy i sobie z nimi radzi a ja....:(

• scania81 szczepciu! pisz do mnie! 06.07.05, 14:10

• szczepan9 Re: szczepciu! pisz do mnie! 07.07.05, 00:24
                      scania81 napisała:

?????

Czyżby wszyscy mieli urlopy:(
                      • anis79 Re: szczepciu! pisz do mnie! 07.07.05, 08:49
                        Nie nie wszycy :)I pisz śmiało, mi opór przed pisaniem i selekcja na forum
                        minęły po jakimś czasie.
                        • konstatacja Re: szczepciu! pisz do mnie! 24.10.05, 23:06
                          Zalozyciel z radoscia sie wlancza, rzeczywiscie, troche zastoj.
                          Ale jak sama zaczelam praktykowac, moze zycie wazniejsze. Nie ma sie co
                          martwic, na nieszczescie pdobnych do nas zawsze bedzie kilku.
                  • bibe08 Re: Widać że to forum DDA... 26.10.05, 02:57
                    Pisz o wszystkim co chcesz nie obrażąjąc innych. Moim zdaniem to jedna
                    podstawowa reguła. Wśród nas nie ma tematów tabu, nieważnych, nieistotnych to po
                    drugie.Ty i twoje problemy jesteś ważny, najważniejszy dla siebie pamiętaj o tym.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka