konstatacja 29.01.06, 01:23 Jest podobno oznaka zdrowej osobowosci. Czy wy je macie? Ja tak. Czasami ono wrecz eksploduje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazz-use1 Re: Poczucie humoru 29.01.06, 08:19 nie no, generalnie, gdybym nie miał poczucia humoru, to chyba bym sobie już dano kuku zrobił..... jednym z moich ulubionych żartów jest ten w moim wykonaniiu": "A ty-Jezus, z czego sie znowu cieszysz?" "A co? Mam płakać? Ja już sie w życiu napłakałem... Pozatym jeszcze sie napłaczę przy wypłacie..." Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: Poczucie humoru 29.01.06, 08:19 nie no, generalnie, gdybym nie miał poczucia humoru, to chyba bym sobie już dano kuku zrobił..... jednym z moich ulubionych żartów jest ten w moim wykonaniiu": "A ty-Jezus, z czego sie znowu cieszysz?" "A co? Mam płakać? Ja już sie w życiu napłakałem... Pozatym jeszcze sie napłaczę przy wypłacie..." Odpowiedz Link
uhu_an dobry topik! 29.01.06, 13:07 o ile ja dobrze pamietam, to ja pomimo swych lekow, istnienia w grupie bylam lubiana wlasnie przez sarkastyczne poczucie humoru. potrafilam sie smiac z siebie z innych.ale kiedy to bylo? lata temu! podstawowka, moze i liceum. prawde mowiac ja bylam taka 'malpką', maskotka. zawsze sie wyglupialam tylko po to aby inni byli szczesliwi. niestety od jakiegos czasu- ok 3 lat- gdy zaczelam zdecydowanie widziec moje problemy- moje poczucie h.gdzies zniknelo. co prawda zawsze bylam powazniejsza od innych, ale teraz stalam sie mrukiem. ostatni rok to wogole porazka. zero usmiechu. i to cholernie boli. chce zartowac, a nie potrafie. terapeutka troche mnie uspokaja, ze na wszystko przyjdzie pora, ze jestem nieco niecierpliwa ;). prawde mowiac juz troche ze mna lepiej. coraz czesciej sie smieje. ponoc to widac. Odpowiedz Link
wera11 Re: Poczucie humoru 30.01.06, 12:17 A ja jeszcze raz się dzisiaj powtórzę: poczucie humoru... jest tym co pozwoliło mi przeżyć, dzięki niemu żyję, wysoce je sobie cenię i nawet bardzo ale to bardzo lubię. Miłego dnia Wam życzę. Odpowiedz Link