kachaa17 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 14:34 na pewno psycholog cię zapyta dlaczego przyszłas (przyszedłeś) to powiesz, ze masz problemy czy cos w tym stylu. Ja np. powiedziałam na pierwszym spotkaniu, ze mam rózne bóle, które chyba nie są zpowodowane chorobą. No i jakos poszła. Pani psycholog zadawała pytania na temat picia ojca, jak mi sie układa w pracy, ja ze zwiazkami. Nie ma co siebać bo psycholog prowadzi jakos rozmowę. Nie wiem jakie masz problemy ale właśnei o nich powinnaś powiedzieć, że przyszłaś bo sobie nie radzisz czy cos w tym stylu Odpowiedz Link
log222 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 14:58 Ale coś chyba jest przed wizytą w gabinecie? Rejestracja jakaś? Trzeba powiedzieć, w jakim celu się przyszło (jak to powiedzieć? co powiedzieć?) Podchodzi się do okienka i co dalej? Odpowiedz Link
uhu_an Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 20:24 ja nic takiego nie miałam. byłam w poradni zdrowia psychicznego. oczywiscie rejestr. byla, ale nie musialam nic mowic o przyczynach itd. czy jak idziesz do internisty mówisz z jakimproblemem przychodzisz? Głowa do góry. Bedzie ok. Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 23:17 w rejestracji wystarczy, że powiesz , że na konsultację. większosc poradni prowadzi rejestrację telefoniczxną, po prostu wybierz którąś i zadzwoń. powiedz, że na konsultacjędo psychoga i tyle. A jak jużsiędostaniesz, to mów, co czujesz, co cięboli, czego sięboisz.Potraktuj to jako krok ku lepszemu życiu Trzymam kciuki.:) Odpowiedz Link
habrek Re: Co ja mam mówić... 17.09.06, 16:00 Powiedz z czym przyszłaś.. jaki masz problem... czego byś chciała. www.twoj-psycholog.pl/index.php?id3=6&id4=1&id5=80&pokaz=1&sid=f4038b4ec85de5ffbc4e5f1514228262 Odpowiedz Link