Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co ja mam mówić...

07.09.06, 13:41
    jak pójdę do poradni?
    Obserwuj wątek
      • kachaa17 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 14:34
        na pewno psycholog cię zapyta dlaczego przyszłas (przyszedłeś) to powiesz, ze
        masz problemy czy cos w tym stylu. Ja np. powiedziałam na pierwszym spotkaniu,
        ze mam rózne bóle, które chyba nie są zpowodowane chorobą. No i jakos poszła.
        Pani psycholog zadawała pytania na temat picia ojca, jak mi sie układa w pracy,
        ja ze zwiazkami. Nie ma co siebać bo psycholog prowadzi jakos rozmowę. Nie wiem
        jakie masz problemy ale właśnei o nich powinnaś powiedzieć, że przyszłaś bo
        sobie nie radzisz czy cos w tym stylu
        • log222 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 14:58
          Ale coś chyba jest przed wizytą w gabinecie? Rejestracja jakaś? Trzeba
          powiedzieć, w jakim celu się przyszło (jak to powiedzieć? co powiedzieć?)
          Podchodzi się do okienka i co dalej?
          • uhu_an Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 20:24
            ja nic takiego nie miałam. byłam w poradni zdrowia psychicznego. oczywiscie
            rejestr. byla, ale nie musialam nic mowic o przyczynach itd. czy jak idziesz do
            internisty mówisz z jakimproblemem przychodzisz?
            Głowa do góry. Bedzie ok.
          • jazz-use1 Re: Co ja mam mówić... 07.09.06, 23:17
            w rejestracji wystarczy, że powiesz , że na konsultację.
            większosc poradni prowadzi rejestrację telefoniczxną, po prostu wybierz którąś i zadzwoń. powiedz, że na konsultacjędo psychoga i tyle.
            A jak jużsiędostaniesz, to mów, co czujesz, co cięboli, czego sięboisz.Potraktuj to jako krok ku lepszemu życiu
            Trzymam kciuki.:)
      • dzidzia669 Re: Co ja mam mówić... 10.09.06, 15:13
        to naco masz ochote
        • habrek Re: Co ja mam mówić... 17.09.06, 16:00
          Powiedz z czym przyszłaś.. jaki masz problem... czego byś chciała.
          www.twoj-psycholog.pl/index.php?id3=6&id4=1&id5=80&pokaz=1&sid=f4038b4ec85de5ffbc4e5f1514228262

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka