clank1 28.11.06, 22:41 Czy ktoś z was może polecić lekarza gastologa , lub szpital w Warszawie gdzie najlepiej usunąć woreczek z kamykami . Jestem po usg i nie bardzo wiem co dalej zrobić , ne chcę trafić na jakiegoś konowała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka79 Re: dobry lekarz- warszawa 29.11.06, 20:44 "woreczków" a raczej pęcherzyków nie wycina gastrolog tylko chirurg ;-) poczytaj poprzednie wątki pisałyśmy już o lekarzach w wawie Odpowiedz Link
clank1 Re: dobry lekarz- warszawa 30.11.06, 11:57 czytałam o dr. Gburzyńskim , dzwoniłam do Damiana ( chodzi o dr.Leszka Gburzynskiego)i zapisałam się ale nie wiem czy on jest gastrologiem czy chirurgiem bo w Damianie jest specjalistą USG i nie ma konsultacji i nie wiem czy to ten sam tóry pracuje w WIML - pani w rejestracji też nie wiedziała. Tak naprawdę to byłam na USG i mam stwierdzoną kamicę , ale nie wiem jakiej wielkośći mam kamienie , i z tym wynikiem nie byłam u gastrologa więc nie wiem gdzie mam iść czy do gastrologa cz do chirurga , bo może nie trzeba ich wycinać tak przynajmniej się łudzę. Odpowiedz Link