Dodaj do ulubionych

Lidan Paishi Pian

04.07.07, 11:20
Witajcie
czy można tego bezpiecznie uzywać? Lidan Paishi Pian
Moja mama ma kamienie około 1,5 cm. Boi sie operacji. Chciała by te kamienie rozpuścić. Czytałam, że ten ziołolek daje 70 % skuteczności. Ktoś go zarzywał?
Obserwuj wątek
    • kaja75 Re: Lidan Paishi Pian 04.07.07, 19:44
      Przeróżne specyfiki mogą tylko doprowadzić do tego, że kamienie się
      porozpuszczają tworząc piasek i będą się przedostawać do przewodów żółciowych,
      blokując je.
      Taka sytuacja prowadzi do komplikacji. Po co się męczyć. Operacja przeprowadzana
      przy pomocy laparoskopu jest naprawdę mało inwazyjna i szybko wraca się do
      zdrowia. Dziś mija 14 dni od mojego zabiegu a ja już pływam, jem prawie wszystko
      i co najważniejsze dla mnie mogę spać na brzuchu !
      Radzę Twojej mamie pójść na konsultację do dobrego chirurga.
      Pozdrawiam
      A.B.
      • mamaskarbka Re: Lidan Paishi Pian 05.07.07, 07:50
        to po co ta cała gadka na różnych stronach o rewelacyjnej medycynie chińskiej, o 70% skuteczności tego specyfiku? O tym, że lek ten jest doskonale znany polskim pacjentom? Jeśli jego zażywanie może prowadzić do niebezpiecznej sytuacji? Ciekawi mnie czy faktycznie komuś ten preparat pomógł? Mama miała już siedem operacji i boi się każdej następnej ze względu na wiek, wagę itp. Dlatego chciałaby spróbować rozpuścić kamienie. A czy w laparoskopowym usuwaniu pęcherza jest jakaś wyspecjalizowana klinika? Takie guru od laparoskopowego usuwania pęcherza. Mamie lekarz powiedział, ze tylko zwykła operacja wchodzi w rachubę...
        • sylwka892 Re: Lidan Paishi Pian 05.07.07, 09:10
          To niech twoja mama idzie do innego lekarza. Te wszystkie specyfiki to pomagają
          wtedy gdy ma się złogi a nie kamienie. Nie ma sensu tego brać bo jeszcze gdzie
          doprowadzi do jakiegoś zapalenia i wtedy to dopiero będzie.
          • inez21 Re: Lidan Paishi Pian 05.07.07, 09:40
            Jeśli mama miała juz kilka operacji to faktycznie nie kwalifikuje się do
            laparoskopii, bo w otrzewnej są zrosty:(
            Ale niestety te specyfiki nie pomagają zbyt wiele, faktycznie jesli są
            niewielkie złogi to mozna spróbować ale jesi sa duze kamienie to nie ma szans i
            trzeba sie operować.
            Także niestety konieczna jest konsultacja u dobrego chirurga.
            • mamaskarbka Re: Lidan Paishi Pian 05.07.07, 10:29
              *inez21* te leki jeśli nie pomogą to trudno ale żeby nie zaszkodziły. Mama ma kilka kamieni ~ 1 cm, ~ 1,5 cm.
              Czy możecie polecić jakiegoś lekarza? Najlepiej w południowej części Polski. Ale oczywiście nie koniecznie. Katowice? Kraków? Częstochowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka