aniaj_1
12.03.09, 16:08
Witam!rok temu wykryto u mnie 2 kamienie na woreczku, ale w miedzy czasie zaszlam w ciaze i nie moglam nic z tym zrobic a ze nie bolalo to zapomnialam. 2 mies po porodzie zaczelam miec straszne bole i okazalo sie ze kamienie urosly i maja ponad 1 cm. 27 marca mam miec laparoskopie ale najgorsze jest to ze mieszkam w UK i nikt tu nic o zadnej diecie nie mowi i w tym samym dniu godzine po operacji idzie sie do domu. Mam 2 malych dzieci 5 i 15 miesiecznych i boje sie ze nie dam rady. Czy musze lezec po operacji?jesli tak to jak dlugo?jaka diete mam stosowac?czy miesiac po operacji moge jechac na impreze o nazwie MAYDAY ktora trwa 14 godz?czy ktos moze mi odp na pytania?Przepraszam jesli pytania sie powtarzja ale nie mam czasu seiedziec i szukac pytan na wszystkie meczace mnie pytanie bo przy 2 maluchow jest to trudne :( Widze ze piszecie ze brzuch puchnie i robi sie duzy?dlaczego tak jest?Sorki za takie glupie moze pytania ale bardzo sie boje i tego ze sie nie obudze po operacji tez:( pozdrawiam serdecznie Ania