Dodaj do ulubionych

Swiateczna karta rada

25.12.16, 20:14
Według tarota rada dla mnie giermek bulaw o masz ci los. Znaczy mam byc mniej porywcza i zapanowac nad swoimi emocjami. Przyda się, zwłaszcza, że nawet w ostatniej rozmowie z sasiadami usłyszałam "pani jest bardzo inteligentną osobą ale i bardzo impulsywną" taaa mhmmm...

Komus jeszcze wyciągnąć kartę radę?? Chętnie to zrobię w ramach zwalczania mojego swiatecznego lenistwa

Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: Swiateczna karta rada 25.12.16, 21:59
      hej tak wyciagnij mi. karte rade. plis
      • lola1104 Re: Swiateczna karta rada 25.12.16, 22:02
        wyciagnij mi rade czy mam do niego wyslac zyczenia czy nie. on mi nie wyslal. masakra. ale zal.
        • rrozsypana80 Re: Swiateczna karta rada 25.12.16, 22:25
          Lolu wyciagnelam Świat. Pozwól mu odejsc w świat takie pierwsze skojarzenie moje
          • lola1104 Re: Swiateczna karta rada 25.12.16, 22:35
            tak....w sumie moje tez. ciezka energia. tak ciezko sie pogodzic z tym ze to zaista jest koniec. i to taki symboliczny. w swieta, na nowy rok.
            za to Ty jestes zajebiscie dobra- ciagnelas mi juz na poczatku grudnia ze bedzie wieza.
            • rrozsypana80 Re: Swiateczna karta rada 25.12.16, 23:04
              Oj Lolu ostatnio mi takie właśnie słabe karty wychodzą. Ech rozumiem Cię - z niektórymi rzeczami ciężko się pogodzić. Tylko, ze czasem nie mamy wyjscia. Trzymaj się dzielnie mimo wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka