Dodaj do ulubionych

Przyjaźń

25.03.18, 17:05
Pomyślałam sobie, że chciałabym spojrzeć na siebie okiem osób z którymi się przyjaźnię i zapytałam tarota co im się we mnie podoba i czego we mnie nie lubią

Osoba nr 1.
Podoba się: Rydwan + 8 mieczy + 4 denarow
Nie podoba się: Księżyc + Diabeł+ as mieczy

Osoba nr 2.

Podoba sie: as denarów + 6 denarow + 4 kielichów
Nie podoba się: Cesarzowa + giermek denarów + 9 kielichów

Osoba nr 3.
Podoba sie: 10 kielichów + 10 buław + Pustelnik
Nie podoba się: 8 mieczy + Kapłanka + 2 mieczy

Jak Waszym zdaniem jestem postrzegana przez te osoby? Widać jak na dłoni, że jednak każde z nich widzi we mnie coś innego ale jak dobrze się przyjrzeć to możnaby zobaczyć pewną spójność chyba.
Obserwuj wątek
    • monkaaa85 Re: Przyjaźń 26.03.18, 19:02
      Osoba nr 1 podoba się ze jesteś przebojowa, otwarta tylko dla bliskich i oszczędna (?), skryta, twardo stąpasz po ziemi, jesteś pracowita i zaradna. Nie podoba się hmm zdarza ci się kłamać? Ulegasz popędom i ciężko cię przegadać. Może też uważać ze jesteś niereformowalna big_grin i hmm może impulsywna i niestała
      Osoba nr 2 podoba się ze zawsze wyciągasz pierwsza rękę fo zgody, dajesz kolejne szanse, ogólnie chyba dużo z siebie dajesz. Jesteś konkretna i praktyczna. Jeżeli to facet to możliwe ze w tej 4 kielichów podobają mu się Twoje duże piersi ale to tak gdzieś przeczytałam ze chodzi o osobę której jest tu i ówdzie za dużo 😁 z kolei nie podoba się ze za bardzo emanujesz kobiecością, jesteś karierowiczką albo uważa cie za interesowną, odzywasz się kiedy tylko ci czegoś potrzeba a poza tym też może uważać ze jesteś rozgadana i ja wiem? Emocjonalna egoistka?
      Osoba nr 3 podoba się ze jesteś rodzinna, ciepła, ambitna, pracowita nawet bardzo bym powiedziała a poza tym mądra i dojrzałasmile bardzo wiele wymagasz od siebie i jesteś bardzo wytrzymała. Nie podoba się twoja tajemniczość, wycofanie, jesteś raczej według tej osoby zamknięta emocjonalnie, może długo się nad czymś zastanawiasz. Myślę że ogólnie te osoby uważają że jesteś taka "dostępna dla wybranych", nie przed każdym się otworzysz a poza tym bardzo pracowita, zaradna i dużo wymagasz wobec samej siebie i wobec życia smile twardo stąpająca po ziemi, praca jest dla ciebie bardzo ważna i sprawy materialne podobnie.
    • donbas Re: Przyjaźń 28.03.18, 15:49
      osoba 1
      podoba się - że wybierasz zawsze właściwą drogę (w ocenie osoby), po zastanowieniu się i zachowaniu dystansu
      nie podoba - żę potrafisz nieźle zamataczyć, a przy tym niesprawiedliwie wbić szpilę, ze się odechciewa

osoba 2
      podoba się -że potrafisz się podzielić czy to wiedza czy czymś materialnym i zawsze widzisz wyjście z sytuacji
      nie podoba - pewna wyniosłość i to, ze uważasz się za kogoś lepszego a jak Ci coś nie pasuje lub ktoś Cię nie doceni odpowiednio to łatwo się obrażasz

osoba 3
      podoba się- że jesteś opiekuńcza ( może nawet nad...) wytrzymała i umiesz się odnaleźć nawet w trudnych sytuacjach, nie tracąc przy tym swojej dumy
      nie podoba się - że się za długo zastanawiasz nad niektórymi sprawami i mało w Tobie spontaniczności (w ocenie osoby), przy czym jesteś pouczająca ale i trochę wycofana, oraz lubisz niepotrzebnie "dzielić włos na czworo"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka