jtomczyk 15.04.07, 08:55 czy ktoś może coś podpowiedzieć na temat kwatery dla rodziców i czterolatka w Baile Felix, Baile Mai czy okolicy, dobrej na majowy weekend? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usia1 Re: Baile Felix - kwatery 15.04.07, 18:12 Mam niedobre wspomnienia z tym miejscem.Po całym dniu podróży, w sobotę wieczorem, pod koniec sierpnia , nie mogliśmy znaleźć żadnej, wolnej kwatery.Jechaliśmy jeszcze jakieś 40 kom w kierunku Devy, zanim znależliśmy dość wredny hotel, wcześniej znaleźliśmy pensjonat za 30 euro od osoby. 1 maj jest świętem w Rumunii, więc może być kłopot z noclegiem. Może warto pomyśleć o noclegu w Oradei. Odpowiedz Link Zgłoś
jtomczyk Re: Baile Felix - kwatery 16.04.07, 10:11 dziękuję za ostrzeżenie, a czy miejsce samo w sobie jest ciekawe do odwiedzenia i spędzenia kilku dni? Odpowiedz Link Zgłoś
usia1 Re: Baile Felix - kwatery 16.04.07, 19:39 Trudno mi się obiektywnie wypowiedzieć na ten temat,mnie się kojarzy z tłumem ludzi, zmęczeniem i bezrdnością.Wydaje się mi,że nie jest żadna rewelacja,są na świecie ładniejsze miejsca do spędzenia miłego weekendu. Ja na pewno bym już tam nie pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś