beatakemp 08.01.10, 12:27 poszukuję logopedy dla niemowląt w okolicy bydgoszczy lub torunia.dziękuję z góry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopeda9 Re: logopeda dla niemowląt 13.01.10, 08:20 Chyba nie jestem na bieżąco bo wg mojej wiedzy taka specjalizacja nie istnieje!Znaczy że ogólny się nie nadaje? Odpowiedz Link
beatakemp Re: logopeda dla niemowląt 13.01.10, 08:24 ja też nie mam takiej wiedzy ale szukam logopedy dla córki która ma 5 miesięcy. Odpowiedz Link
ro_oda Re: logopeda dla niemowląt 13.01.10, 19:41 faktycznie taka specjalizacja nie istnieje, ale niektóre z nas specjalizują się w pracy z takimi maluszkami, na pewno musisz szukać wśród neurologopedów. niestety nie znam żadnego neurologopedy z twoich okolic, ale myślę, że miejscem gdzie możesz się udać są szpitale położnicze. W Warszawie na niektórych oddziałach noworodkowych pracują neurologopedzi, więc może i w twojej okolicy. Odpowiedz Link
linka_3 Re: logopeda dla niemowląt 13.01.10, 22:22 Znam Panią, która zajmuje się maluszkami - miałam z nią zajęcia na studiach podyplomowych z logopedii. Niestety pracuje ona w Zielonej Górze, ale pewnie bez problemu poradzi, gdzie można znaleźć dobrego specjalistę. Jest bardzo dobrym specjalistą! Podaję namiary GABINET LOGOPEDYCZNY Mirosławy Rządzkiej znajduje się w Zielonej Górze przy ul Słowackiej 31/1A Rejestracja pacjentów odbywa się telefonicznie tel. 0 607 323340 lub droga internetową. Odpowiedz Link
if22 Re: logopeda dla niemowląt 16.01.10, 12:08 Witam Jestem logopedą, aktualnie mieszkam w Toruniu, do końca marca 2010, tym samym jestem do dyspozycji w tym czasie. kontakt do mnie 787208926 Odpowiedz Link
maja_sara Re: logopeda dla niemowląt 19.01.10, 00:39 Jak najbardziej istnieje taki logopeda, i jak najbardziej istnieje też taka specjalizacja logopedyczna. Logopeda pracujący z małymi dziećmi, choćby z trzylatkami, raczej nie będzie pomocny przy niemowlaku i nie u niego radziałabym szukać pomocy. Także neurologopeda nie jest logopedą niemowlęcym i naprawdopodobniej sam nie będzie wiedział, co robić z tak maleńkim pacjentem. Jeśli w Pani mieście nie ma gabinetów z logopedą niemowlęcym, a takich jest niestety mało, proszę poszukać pomocy w ośrodkach wczesnej interwencji, bo to najpewniejsze miejsce na znalezienie logopedy z interesujacą Panią specjalizacją, no i z doświadczeniem przede wszystkim. Albo...szukać pomocy w innych miastach. Odpowiedz Link
beatakemp Re: logopeda dla niemowląt 20.01.10, 08:46 dziękuję za informacje.czytałam pani wypowiedż w poście"język między dziąsłami u niemowląt" ponieważ mam ten sam problem z moją córeczką i dlatego szukam logopedy.dostosowałam się do pani rad i także zakupiłam płytę. Odpowiedz Link