hipcia87 17.11.10, 14:13 Poszukuję programu komputerowego dla mojego dziecka. Gdzie szukać pomocnych informacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paticzak Re: Program logopedyczny 17.11.10, 14:23 Przerabiałam ten temat kilka miesięcy temu. Udało mi się zdobyć dofinansowanie w PFRONIE na zakup programu dla Syna. Nasz logopeda korzysta z popularnego programu Logopedia. Ale jest strasznie drogi (około 4000 zł!). Okazało się jednak, że jest też mniejsza wersja tego programu i tą kupiliśmy. Sprawdza się super. Ja znalazłam taką stronkę www.logopedia24.pl gdzie są opisane bardzo dokładnie wszystkie programy. Zerknij - tam też była reklama (no to nie dziwne ) sklepu w jakim potem kupiłam - bo było najtaniej. Patrycja Odpowiedz Link
hipcia87 Re: Program logopedyczny 17.11.10, 14:37 paticzak napisała: > Przerabiałam ten temat kilka miesięcy temu. Udało mi się zdobyć dofinansowanie > w PFRONIE na zakup programu dla Syna. Nasz logopeda korzysta z popularnego prog > ramu Logopedia. Ale jest strasznie drogi (około 4000 zł!). Okazało się jednak, > że jest też mniejsza wersja tego programu i tą kupiliśmy. Sprawdza się super. > > Ja znalazłam taką stronkę www.logopedia24.pl gdzie są opisane bardzo dokładnie > wszystkie programy. Zerknij - tam też była reklama (no to nie dziwne ) sklep > u w jakim potem kupiłam - bo było najtaniej. > > Patrycja Dzięki, znalazłam ten sklep, czy to ten: www.sklep-pc.pl (nie wiem czy wypada tak pytać) ? Czy wszystko było w porządku? Odpowiedz Link