Dodaj do ulubionych

3 dzień DC .... :-))

24.08.05, 12:14
Witam wszystkich,
dzisiaj 3 dzień ścisłej DC. Czuje się świetnie i mimo iż na wadze jest tylko
0,5 kg mniej to ubrania już są luźniejsze. W dodatku tym razem jeszcze lepiej
znoszę dietę. Samopoczucie super.
Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • cordata2 Re: 3 dzień DC .... :-)) 24.08.05, 13:42
      Witaj. Naprawdę jestem pełna podziwu, że sie zdecydowałaś po raz drugi. Ale ja
      chyba też jestem coraz bliższa tej decyzji ale jeszcze poczekam bo na samą myśl
      o zupkach robi mi się niedobrze. Ja narazie z wagą stoje w miejscu - dobrze, ze
      chociaz nie tyję. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
      • angela50 Re: 3 dzień DC .... :-)) 24.08.05, 14:01
        Witaj,
        powiem Ci że mie teraz jest nawet łatwiej niż za pierwszym razem. Nie mam
        uczucia głodu ... moze dlatego że na SB też się nie objadałam. Chyba że policzy
        się te wszystkie lody. Chyba urlop i dzieciaki mojego brata które u nas były
        spowodowały że się nie ograniczalam (jeśli chodzi o lody). No a poza tym ...
        cały czas bez pieczywka było i strasznie dużo warzyw. Nie jadłam żadnych
        owoców. Waga drgała to w górę to w dół ... w sumie spadłam jeszcze kg. Ale
        cieszę się że nic nie przytyłam. A teraz jest spoko. Nie ma żadnego uczucia
        zmęczenia, wręcz przeciwnie.
        Dzisiaj idę na zakupy kupic sobie znowu jakiś ciuszek ze dwa rozmiary mniejszy
        hihi ... to będzie dodatkowa motywacja. Moim marzeniem jest 55 - 58 kg i mam
        nadzieję że to osiągnę.
        Pozdrawiam Cię serdecznie :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka