Dodaj do ulubionych

PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE...............!!!!

29.01.06, 16:29
coś cisza , nie widzę was poza małymi,miłymi wyjątkami.Ja dzisiejszy dzień
prawie przetrwałam,a jutro dla poprawy nastroju ide do fryzjera,zrobić się na
bóstwo. Juz trochę czasu upłynie, a potem do pracy i znowu minie kolejny
dzień. Co do odpoczynku to niestety mój syn[ niespożyta energia.... ]nie daje
mi posiedzieć,tylko ciągnie mnie na narty.I tak ledwo zipiąc chociaż na
godzinkę dziennie musze iść na świeże powietrze.Potem jest nawet
lepiej.Polecam ,mimo wszystko!!!!!!!!!!!Dziś dla odmiany znalazłam w kompie
zdjęcie z wakacji, na którym widać moje ogromne fałdy!!!O zgrozo ,to dopiero
motywacja!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • lilla25 Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 29.01.06, 21:20
      Czesc,dolaczam sie do Twojego odchudzania,w sumie juz od miesiaca jestem na
      dc,ale jakos mi to nie idze,tydzien bylam na scislej,pozniej podjaldam,teraz
      tydzien mieszanej,bilas 4kg.jednak coraz blizej wakacji,coraz blizej termin
      mojego slubu i musze sie zmotywowac,mam jeszcze jakies 15kg to zrzucenia(tyle
      mialam przed ciaza mniej)potrzebuje jednak wsparacia.kumpeli ktora mnie wesprze
      i tez bedzie cierpiec tak jak ja:)wszystkie kolezanki z forum,sa juz daleko po
      polmetku,albo skonczyly dc.chcialabym nawiazac kontakt ze swiezynka,dziewczyny
      piszcie:))))pozdrawiam i nie dajmy sie kilogramom,
      • atagaw Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 30.01.06, 09:02
        Cześć Dziewczyny:-)
        Masz Lilla rację, zdjęcia są najbardziej motywujące. Ja mam kilka z ubiegłych
        wakacji - w kostiumie kąpielowym uhhhh jak ja siebie na nich nie nawidzę!!!
        Powinnam je powiesić na lodówce hahahahaha Mam też fotki z pracy z ostatniej
        wigilii ojjjjjjjjjj jaka buzia pyzata!!! I to są najlepsze motywy by sie za
        siebie zabrać.
        Trzymajcie sie :D
        Aga
    • gracja58 Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 30.01.06, 11:29
      Dzień pierwszy DC.
      Miałam do was dołączyć wczoraj, ale w ostatniej chwili zmieniłam plany (w pracy
      jest mniej pokus) i zaczynam od dzisiaj.
      Narazie jestem po jednym napoju i 1/2 zupki grzybowej. Postanowiłam jeść zupki
      po połówce, żeby nie głodować. Wypiłam też chyba litr wody.
      Czy ktoś jeszcze dzisiaj zaczyna?
      Napiszcie czy ćwiczycie/uprawiacie jakiś sport w czasie tej diety? Macie siłę?

• madzik771 Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 30.01.06, 12:33
        witaj w naszym gronie :-) Jesli chodzi o ćwiczenia to ja chodze na aerobic 2
        razy w tygodniu, cwicze sobie w domu na orbitreku i mam mnóstwo siły i energii.
        Pozdrawiam
        • lilla25 Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 30.01.06, 14:57
          hej dziewczyny,ja dzis jeszcze na mieszanej,ale od jutra biore sie za scisla,ja
          tez cwicze,5razy w tyg,jak sie zle czuje to odpuszczam,np przez pierwszy
          tydzien dc scislej w ogole nie cwiczylam.ps.jutro przywieszam zdjecia na
          lodowce:)ciezko sie zmobilizowac jak lodowka cala pelna i trzeba mezusiow
          jedzonko robic,ale wakacje coraz blizej i ciala nie ubywa:(pozdrawiam
          • a2662 Re: PISZCIE ,PISZCIE I POCIESZAJCIE.............. 04.02.06, 15:47
            Witaj,cos cichutko,nie piszesz jak leci,aja tak czekam na wasze słowa
            otuchy,trzymajmy sie razem ,bo jak nie my to kto?Ja mam juz 10 dni za sobą i
            5kg.mniej. Było róznie,ale jest coraz lepiej,co do ćwiczeń to ja tak bardzo nie
            forsuje sie,choć ruszam sie troche, bo jestem do tego przyzwyczajona [bieżnia
            elektryczna ]oraz nauka jazdy na nartach-1 godzina dziennie. Poza tym oglądam
            katalogi z ciuchamii dażę doideału. Pozdrawiam,odezwijcie się,Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka