Dodaj do ulubionych

WAGA STOI JUZ OD TYGODNIA :(

18.05.06, 17:28
Witajcie,
jutro koncze 3 tygodnie scisłej, a moja waga od tygodnia nie ruszyła sie ani
grama, choć nie mam problemów z wypróznieniem. jestem załamana bo liczylam na
wiekszy spadek wagi niz 7 kg:( smutno mi.....
Obserwuj wątek
    • zm0rka Re: WAGA STOI JUZ OD TYGODNIA :( 18.05.06, 20:05
      Nie smuć sie!!! Ja schudlam tylko 6,2 kg wiec jeszcze mniej! Ale wiesz co na
      mieszanej tez sie chudnie no i potem jak bedziesz na 1000 kcal to tez jeszcze na
      pewno uda Ci sie schudnac troszke. Badz dobrej mysli:-) 7 kg to duzo:-)

Glowa do gory!!!:-)
    • mlodakobietka Re: WAGA STOI JUZ OD TYGODNIA :( 18.05.06, 21:23
      Ha! 7 kg to mało??? To baaardzo dużo :) Wyobraźcie sobie kochaniutkie że każdy
      kilogram mniej naszego ciałka to 4 kostki smalcu :) (no co prawda znajdzie sie
      troche wody :)) alee cii... :) ) Jak sobie pomyśle o tych moich 36 kostkach
      smalcu to az mi sie jeść odechciewa :) Mi waga też staneła ale ubywa mi ciała w
      centymetrach :)
      • renata_zz Re: WAGA STOI -NIESTETY 23.05.06, 09:13
        Witajcie
        Dziś rozpoczęłam 3/ostatni/ tydzień ścisłej.Zgubiłam 5 kg.ale niestety od 3-ch
        dni waga nie drgnęła.Wytrzymam jeszcze ten tydzień i liczę że się ruszy,i
        zgubię jeszcze 2 kg.
        Pozdrawiam

PS.Co tam u innych dajcie znać.
        • zm0rka Re: WAGA STOI -NIESTETY 23.05.06, 09:27
          hej dziewczyny!
          No ja zaczynam drugi tydzien mieszanej i musze niestety powiedziec ze moja waga
          tez nie drgnie:-( schudlam tylko 6,4 kg w calym tym cyklu:( wiem z jednej
          strony, ze to duzo ale liczylam na wiecej a na dodatek od tygodnia tez nic nie
          drgnie na wadze, az nie mam ochoty na nia wchodzic:( ale trzymam sie i licze na
          to ze w koncu spadnie jeszcze troszke kg:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka