broneknotgeld 05.02.04, 18:02 "Baba2" tu prowokuje Możno komuś ło tym wsuje Że som jakeś anty... posty Chocioż koncept to za prosty Bestoż wybocz - tymat ściynty Bo ze tego świyndzom piynty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot55 Re: Do jot55 05.02.04, 18:19 Grzecznie tylko pytałam. Jeżeli post baby2 był antypostem, to dlaczego nie został skasowany wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Kurna Notgeld 05.02.04, 18:57 To ja tu reklamuje po całej Polsce i świecie a ty wycinasz gościa z Poznania.Akurat znam ta panią i skarży mi się,że wyciąłeś jej post bo zwróciła uwagę,że Zielona G to lubuskie?No to ładnie.Koniec akcji promocyjnej.Notgeld nie nadaje się nie tylko na prezydenta ale nawet na moderatora.A już chciałem ogłosic miesiąc luty miesiącem dobroci dla Notgelda. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kurna Notgeld 05.02.04, 23:26 Baba2 z Poznania? Myślołch że z Mysłowic Pewnie ty wiysz lepi choćby tyn jasnowidz Co do twyj "promocji" - bez niyj jest mi lepi Dyć ło tym wiysz dobrze - boś jest przeca hepik. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Notgeld niy kuma 06.02.04, 00:22 Z Poznania jest jot-55 czyli Jaga.I łod ni post żeś wycioł a jo teraz oczami musza świycić za ciebie.Kapejszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 05.02.04, 23:20 Wczoraj żech go niy przeczytoł Tela szkryfna - boś sie spytoł. Odpowiedz Link Zgłoś
jot55 Re: :-)))))) 06.02.04, 02:27 Szanowny Panie Adminie Bronku czy też Notgeldzie. Nienajlepszą laurkę wystawiasz Pan sobie. Jako opiekun tego forum powinieneś wiedzieć kto zacz "baba2". Wcale nie trzeba być jasnowidzem. Osoba posługująca się tym nickiem wielokrotnie, w wielu wątkach przedstawiała się. A ponieważ, aby móc pisać na tym forum, należy zalogować się to nie przypuszczam by pod nickiem "baba2" ukrywały się inne osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: :-)))))) 06.02.04, 17:16 Notgeld dał doopy,Jaga i tyle.A,że nawet przepraszam nie potrafi wyksztusić-sorry w jego imieniu,ziomali sie nie wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 06.02.04, 18:29 Sie niy wgłymbiom - kto jest kto? Tako linio zowdy mo Zaś jakeś "kombinowanie" Niy na moje jest szkryflanie Przeca jo tu niy adminym Inksi dlo mnie "anonimy" Radny nom sie tu przedstawioł Nikt wiyncy sie tym niy bawioł Siebie znom no i Osmyndy Reszta niypoznane grzyndy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 06.02.04, 18:59 Hehe No a co do "danio dupy" Szpas niy czimie sie tyj kupy? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Dupek i tyle... 07.02.04, 08:00 żołędny,czyli walet trefl..albo i nie walet Odpowiedz Link Zgłoś
jojo_1 Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 14:21 No i po co ta cało łostuda, jak mogymy pisać tukej różne cuda. jo wiync tukej apeluja, by niy robić sie za ....wuja! I tak byda apelowoł , żeby kożdy zwada schowoł.(głymboko!) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 15:54 Dyć za "dupka" jo niy kroja Tyż "Saddama" sie niy boja Robia coch se tukej chycioł I skiż tego żech post wycioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 15:56 A poza tym mom tyn plus Że link hepik zmazoł już. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 18:55 broneknotgeld napisał: > Dyć za "dupka" jo niy kroja > Tyż "Saddama" sie niy boja > Robia coch se tukej chycioł > I skiż tego żech post wycioł. Jesteś pewny ,że ty gwarą piszesz?Co to znaczy" chycioł".Bo albo chcioł-czyli chciał alby chycił czyli złapał.Ale "chycioł"?I takich cioolstewek jest pełno w Twojej ślaskości,byle by się rymnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 19:46 Jo mom godka z Laurasztrasy Coś cie tukej we niyj straszy? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dupek i tyle... 07.02.04, 20:19 Nojlepi jak szkryfniesz do Miodka Że ci "notgeldowo" niy pasuje godka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dupek i tyle... 11.05.04, 21:29 Hehe - piyknie to leciało Teroz mi sie przipomniało. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 20.05.04, 18:59 Z tyj radości Niy byda wcale wos tukej fuloł Se jot55 nom przikuloł I zaś "dymbowe" pryndko łotwiyrom Mom jego zdrowie chyńć wypić szczyrom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 09:50 Tu łostoł ślad tyj "jotowy" troski Hepik post wklejoł - jo żech go wycioł Bo zdoł sie jakby antyżydowski Łod tego czasu jot tukej klycioł? No możno mie teroz pamiyńć ździybko myli, ale cosik tako z tym było. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 09:52 Poznań Warszawie coś przegaduje A som z daleka te posty suje. Odpowiedz Link Zgłoś
jot55 Re: Do jot55 02.06.04, 13:56 broneknotgeld napisał: > Tu łostoł ślad tyj "jotowy" troski > Hepik post wklejoł - jo żech go wycioł > Bo zdoł sie jakby antyżydowski > Łod tego czasu jot tukej klycioł? > > No możno mie teroz pamiyńć ździybko myli, ale cosik tako z tym było. "antyżydowski"?! - to jest już pomówienie a jako takie - niewybaczalne, nooo, może trochę zrozumiałe w kontekście wyrażeń "bo zdoł się", "myli" jako, że na przypadłość związaną z urojeniami, maniakalnym myśleniem w medycynie-psychiatrii istnieje jednoznaczna diagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 13:59 Jo wiym że "opieka" tyn post jeszcze widzi Pewnikym go wkleji jak niy trza sie wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jot55 Re: Do jot55 02.06.04, 14:08 broneknotgeld napisał: > Jo wiym że "opieka" tyn post jeszcze widzi > Pewnikym go wkleji jak niy trza sie wstydzić. O jakim wstydzie mowa?! Biorę odpowiedzialność za każde napisane przez siebie słowo - a Ty, Bronku? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 14:26 Zy mie tu nawet anonim niy ma "Odpowiedzialność" - niy moja tryma Po prowdzie to pamiyntom tyż inkszy post kery żech wycioł. Był antyprezydyncki. Jo wcale niy jest proprezydyncki ale za wiela "miynsa" tam było. Pewno ło keryś z tych dwóch postow poszło i tela. Jak ci zależy to szkryfnij do "opieki". Łoni mogom go przeczytać i wklejić na forum. Możno baba2 go wciepła łona czasym tyż tak hepła. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do jot55 02.06.04, 14:40 Notgeld -to co tutaj wypisujesz jest żenujące a sam jesteś żałosny.(tym razem to jest na poważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
jot55 Re: Do jot55 02.06.04, 14:44 broneknotgeld napisał: > "Odpowiedzialność" - niy moja tryma > > Po prowdzie to pamiyntom tyż inkszy post kery żech wycioł. > > Możno baba2 go wciepła > łona czasym tyż tak hepła. Myślę, Bronku, że należałoby przyznać Tobie medal najwyższej rangi i to nie za Twe fraszki a za "hepanie" - jesteś w tym mistrzem !!! Poza tym rzucasz bezpodstawnymi oskarżeniami - pamiętasz post, natomiast nie pamiętasz /czy też nie chcesz/ jego autora. Pamięć wybiórcza? - kolejny symptom wskazujący na konieczność zdiagnozowania przez specjalistów z zakresu medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 14:54 "Wybiórczo" przeca cołko ta sztela Tela tyż szkryfnońć sie tu łośmiela A Forum Ruda wielkom jest "ksiyngom" W kożdy zakontek jo już niy siyngom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 15:10 Internet mo swoje prawa Dlo mnie to tyż jest zabawa A czym wirtualne "jot"? Downo już żech na to wpod. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do jot55 02.06.04, 15:56 broneknotgeld napisał: > Downo już żech na to wpod. Tyś nie wpod yno upod.Na gowa .Aże downo ,to prowda, bo w dzieciństwie.I tak ci juz ostało. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do tego co upod... 02.06.04, 16:11 ... i mu sie wszystko pierdoli-to czyj był post hepika,jota czy baby?I był antyżydowski,antyprezydencki, antynotgeldowy czy sztaudyngerowy? PS Do Ormowca na dyżurze-nie usuwać-"pierdoli" w poetyce śląsko-kutzowej jest użyte-aby dosadniej dotarło do główki upadłego Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do jot55 02.06.04, 14:01 Ło jedyn post poszło - toż miało być wiela Richtig piyknym zdrzadłym jast ta rudzko sztela. Odpowiedz Link Zgłoś
godula5 Re: Do jot55 31.03.05, 16:56 Kto czym wojuje od tego ginie Ważność przisłowia nigdy nie minie Wystarczy "prztyczek" Ostrych nożyczek I Bronek z fraszką zaraz się zwinie. Odpowiedz Link Zgłoś