k-ers 06.12.10, 21:10 Mam nadzieję że Pani Grażyna zrobi porządki w UM i kilkuset pasożytów,nieudaczników życiowych wyleci na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupujewbiedronce [...] 06.12.10, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mo.kka Re: UM 06.12.10, 21:32 Oczywiście, że zrobi porządki!!! Wstawi swoich pasożytów i nieudaczników życiowych. Nie rozumiem dlaczego forum pęka w szwach, tyle tu specjalistów i ekspertów, którzy wiedzą co dla Miasta najlepsze ale frekwencja jakoś "ciniutko" za to mieszkańcy DPS-u 100%. Gratuluję pani Dziedzic poparcia. Biedni tylko Ci ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia, że zawarli pakt z samym diabłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza10 Re: UM 07.12.10, 18:54 Zgadzam sie, ze manipulowanie z niepelnosprawnymi to juz swiadczy o niej najlepiej. Jak mozna ludziom niepelnosprawnym dawac karteczki zeby glosowali na Dziedzic. Uwazam, ze te wybory powinny byc uniewaznione.Zachowaj Boze od takiej prezydent, wiadomo, ze bedzie ze wszystkim manipulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lewica_os Re: UM 06.12.10, 22:36 to ile osob z UM ma pleciec cale 700??? 500?300? A teraz włóż główke pod kran z zimna wodę! Juz? I teraz pomysl kto ci bedzie wydawal dowod osobisty? kto ci wyda prawo jazdy? kto zajmie sie mapami geodezyjnymi miasta? kto ochorna środowiska? kto gospodarką wodna? kto ci wyda koncesje? kto naliczy podatek? kto go sciagnie? kto wyda pozwolenie na budowe? kto skontorluje stan techniczny budynku? kto rozpisze przetarg? kto zaopatrzy w materiały biurowe??? kto ci udostepni teren miejski? kto wyda pozwolenie na handel np 1 listopada? jest tego wiecej .... !!! mam wymieniac dalej? Niestety w Polsce coraz więcej sie zrzuca na samorząd i liczba urzedników poniekad jest uzasadniona. Jednak zasadne jest stwierdzenie że jest w UM grupa osób które sa pasożytami i z nimi jak najbardziej powinno sie zrobić porządek jednak nie zgadzam sie z stwierdzeniem ze sa to wszyscy Urzednicy cy tez połowa z nich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasmal Re: UM 07.12.10, 13:40 Z pewnoscia chodzi o takie sytuacje jak zatrudnianie dzieci i wnuków np radnych z tak zwanego polecenia i tego typu patologie na pewno powinny być naprawione. Na stanowisku prezydenta zmiana zasadnicza, niestety jesli chodzi o radnych wiekszość to te same twarze więc trochę wątpiący jestem czy patologie zostaną zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
cols.cols Re: UM 07.12.10, 19:04 Uważam, że zwolnienie części pracowników jest możliwe (ile osób pracuje ze średnim wykształceniem) ale możliwe jest także łączenie niektórych wydziałów. Odpowiedz Link Zgłoś