26.02.12, 10:01
No i jak Ci? , jedna osoba?, progres, już dwie? Przyszli i to ludzie, co mają coś do powiedzenia a dobro tego miasta, jest dla nich ważne.No ale, może to taka wpadka. I tak Cię lubię! Życzę samych radosnych chwil.
Obserwuj wątek
    • rudzian2 Re: Do hepik! 26.02.12, 10:14
      mogłeś przyjść i policzyć , a podobno miało niewypalić , teraz widzisz jaka wścieklizna się tu sieje , może powiesz jakie słowo wsparcia , przecież się nami opiekujesz .......
      • hepik1 Re: Do hepik! 26.02.12, 11:05
        To ciekawe zjawisko...napisałem tylko tyle:
        hepik1 napisał:

> Kawiarnia AS to miejsce historyczne.
        > W 2003 czy 2004 spotkanie forumowiczów RŚl organizował tam broneknotgeld.
        > Frekwencja nie była ,niestety,imponujaca...pojawił sie tylko pomyslodawca ;)

A to co panowie wyczytaliście z tych trzech zdań to juz podziało sie w Waszych głowach ;)

>No i jak Ci?

Szczerze?
        Ani mnie to ziębi,ani parzy.Podobnie jak z 90% mieszkańców RŚl;)
        • jankolodziej Re: Do hepik! 26.02.12, 11:12
          "Podobnie jak z 90% mieszkańców RŚl;) "
          Rozumiem, że to wynik jakichś oficjalnych badań ?
          • hepik1 Re: Do hepik! 26.02.12, 11:47
            Nie.
            Mojego indywidualnego odczucia ;)
            Ja w UM bywam raz na kilka lat,kiedy rejestruję nowy samochód czyli jest to odczucie zwykłego mieszkanca.
            Pójdę dalej...gdyby zrobic reprezentatywną sondę wśród mieszkańców RŚl,niekoniecznie na placu przed UM,to z 70 %,nie potrafiłoby odpowiedzieć na pytanie o nazwisko obecnej prezydent miasta a 98% nie znałoby nazwiska byłej skarbnik i całej tej ostatniej historii(histerii?)
            Taka jest brutalna prawda.
            Kiedy czytam te posty na forum ,to tylko budzą mój absmak.Nawet jeśli gdzies tam na dnie,jest prawda,że obecna pani prezydent nie nadaje sie na to stanowisko,to ich forma ,zwlaszcza ataki na prywatne życie tej pani i jej rodziny,mojej sympatii do jej przeciwników nie wzbudza za grosz.
            Tyle i tylko tyle.
            • rudzian2 Re: Do hepik! 26.02.12, 15:26
              hepik skoro jesteś taki subtelny i delikatny , do tego pewnie bardzo wrażliwy na ludzką krzywdę to dowiedz się że ta pani bardzo była wścibska jeśli chodzi o życie prywatne pracowników , bo naprawdę aż do przesady jak zbierała i wymagała informacji od grona kierowniczego na temat podległych im pracowników , za to im też płaciła , znany był z tego okresu krążący jej dowcip "mój MOPSAD wszystko wie i wszystko wytropi"
              poza tym masz zaskakująco świetne dane statystyczne dotyczące sondy wśród mieszkańców , dobre masz rozeznanie , jak robisz taką sondę to zapytaj np. ilu mieszkańców widziało przez tydzień palące się znicze pod UM ? ? ? chyba Ci się te procenty trochę poprzestawiają
            • g-48 Re: Do hepik! 26.02.12, 19:23
              Mojego indywidualnego odczucia ;)
              pierwszy raz slysze ze cenzor ma indywidualne odczucia?! Cenzor zawsze ma odczucia swoich mocodawcow ! Sam nawet myslec sie nie odwazy ,
        • robertdebruss Re: Do hepik! 26.02.12, 11:51
          No pięknie to określiłeś ze swojej strony. Dziękujemy !!!! ( Ani mnie to parzy ani ziębi ) i potem takich mamy wybrańców na zydlach. Wstydź się, wstydź.
          • hepik1 Re: Do hepik! 26.02.12, 13:28
            A gdyby pominąc kwestię mojego wstydu czy jego braku...

robertdebruss napisał:

> Dzisiaj podjęto działania, KOMITET WYBRANY

Jakies konkrety ?
            Zebraliscie te pięc podpisów czy nie?
            Bo te 5 podpisów jakos by popchnęło sprawe do przodu a "komitet wybrany" jakos mi sie nie wydaje ;)
            • robertdebruss Re: Do hepik! 26.02.12, 13:46
              No to trzeba było przyjść, jak nie wiesz popytaj swoich kolegów, Bombonów, Bolków, Linocepów oni mają jedyną słuszną prawdę. Mamy inny pomysł i raczej twoje zagrywki nie będą już nam potrzebne. Nie mniej dziękujemy za dotychczasową jakże bezstronną opiekę.
        • bad_and_ugly Re: Do hepik! 26.02.12, 16:03
          "Ani mnie to ziębi,ani parzy.Podobnie jak z 90% mieszkańców RŚl;)"

Skąd wiesz, że 90% mieszkańców Rudy Śląskiej to "ani ziębi, ani parzy"? Robiłeś badania opinii publicznej albo je komuś zlecałeś? Myślę, że tu się mylisz tak jak w stosunku do ilości uczestników zebrania. To, że ktoś tam nie był, to nie znaczy, że go to "ani ziębi, ani parzy". Ile osób to "ani ziębi, ani parzy" będziemy wiedzieli po ewentualnym referendum.

No i zrób coś wreszcie z tym fałszywym skalarem, bo to prostackie i głupie, a nie zachowuj się jak pewien radny, który zawsze jest w RM i zawsze twierdzi, że nic nie mógł zrobić.
          • skalar2011 Re: Do hepik! 26.02.12, 16:18
            hepik robi ino to co mu pasuje i myśli że on wie najlepiej co jest dobre- widać ta czarna fala oDNOwy niektórych też zalała i odebrała zdolność myślenia
            prawdziwy skalar 2011
          • hepik1 Re: Do hepik! 26.02.12, 16:36
            bad_and_ugly napisał:

>będziemy wiedzieli po ewentualnym referendum.

Dlaczego ewentualnym???
            To nie ma nawet tych 5 podpisów?
            Czyli jedynym efektem zebrania w AS-ie jest tylko "komitet"? ;)
            • skalar2011 Re: Do hepik! 26.02.12, 17:04
              hepik jak ci łamie się regulamin na forum podszywając się pod kogoś to ty tego nie widzisz ,czy nie chcesz widzieć, a o dziwo niektóre posty kasowałeś gładko
              • supel111 Re: Do hepik! 26.02.12, 17:26
                hepik popatrz jaki ten skalar empatyczny, jak się martwi że ci się złamie:):):)
              • hepik1 Re: Do hepik! 26.02.12, 17:57
                Skalar,piszesz i czytasz czyli wnioskuje,że nie jesteś analfabetą.
                Już dwa razy ,w dwóch wątkach pisałem gdzie się masz zwrócić w tej sprawie ;)

W 2004 była taka interpretacja w sprawie podszywek:

"blokowane są podszywki z:

1. vv zamiast w
                2. rn - m
                3. q - g (w przypadku, gdy trudno je w nicku odróżnić)

hepikowy klon się nie kwalifikuje - możecie go sobie co najwyżej wyszarzyć.. "

czyli nawet hepikl (przez l a nie 1 na końcu) nie zasłużył na kasację.
                Może się coś zmieniło ale to juz musisz sam sobie załatwić.Odwoływać chcesz prezydenta miasta a tak prostej sprawy nie potrafisz skierować w odpowiednie miejsce ;)
                • skalar2011 Re: Do hepik! 26.02.12, 18:53
                  skieruja to pewne i mogom mie fałszywe piranie pocałować w d..a, ale przynajmniej mom pewność że moje posty poszły im tak w pięty że aż musieli sie posunąć do fałszywek .
                • supel111 Re: Do hepik! 26.02.12, 19:14
                  BRAWO HEPIK:) Skalar jak zawsze wielkie zamiary małe możliwości i najlepiej niech ktoś to zrobi a on się potem pod tym podpisze:) prawdopodobnie w dalszym ciągu nie rozumie czego dotyczą wytyczne, więc teraz zaatakuje, bo najlepszą obroną jest atak ( nie dotyczy to tylko głupoty - jej żadny atak nie wybroni). Dawaj Skalar próbuj:)
                  • skalar2011 Re: Do hepik! 26.02.12, 19:25
                    fałszywo piranio vel knorpel możesz mie ugryżć w mój skalarowy ogon. referendum tuż tuż i wasze szczekanie nic już wom nie pomoże kundlelki .
                    • supel111 Re: Do hepik! 26.02.12, 20:41
                      skalar z zasady nie gryzę byle czego więc nie czuj się zagrożony. Brzydzę się!
                      • skalar2011 Re: Do hepik! 26.02.12, 22:00
                        jesteś taki obrzydliwy , dobrze że sobie z tego zdajesz sprawę i brzydzisz się sam siebie .może jeszcze będą z ciebie ludzie jak się obmyjesz z tego bagna odNOwy
                        • supel111 Re: Do hepik! 26.02.12, 23:02
                          Skalar nie łapiesz kontekstu ale można do tego przywyknąć. W sumie to ci zazdroszcze zawsze czytasz to co chcesz nieważne co pisze. To tak jak z tym "mobbingiem":)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka