waple 13.04.12, 10:52 2-0 do mnie. A gra toczy się nadal. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Do: hepik 1 13.04.12, 20:22 Raczej " Do przerwy 0-1" Byl kiedyś taki serial.Paragon,Perelka itd Zebranie 11 tys podpisów w ciągu półtora miesiaca to te 0-1. Tamten mecz zakończył sie 2-1 ;) Teraz musisz zmusić 22 tys mieszkanców RŚl by w te jedną niedzielę podniesli dupę i poszli zagłosować. I to jest dopiero prawdziwe wyzwanie. Jeśli sie uda,uchylę kapelusza,zrzekne sie administrowania (w ramach zakladu) i zarekomenduję na opiekuna forum.(bo prawdę mowiąc coraz bardziej mnie to nudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
bed-wa Re: Do: hepik 1 13.04.12, 20:28 Panie hepik,ale pan ma refleks.Tyle godzin zwlekać z ripostą,albo po prostu brakło języka w buzi? I sama riposta taka nijaka,mdła. Waple brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Do: hepik 1 13.04.12, 21:38 Jeszcze trochę i nie sam się zrzekniesz, a wylecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do: hepik 1 13.04.12, 21:43 hepik i choćbyś wszystkie nasze posty kasowoł to referendum stało się faktem, a nie 11000 ino dużo więcej.pozdrowienia dla tych wszystkich co chcą dobra naszego miasta.W jedności siła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 00:55 eraz musisz zmusić 22 tys mieszkanców RŚl by w te jedną niedzielę podniesli du > pę i poszli zagłosować. > I to jest dopiero prawdziwe wyzwanie. > Jeśli sie uda,uchylę kapelusza,zrzekne sie administrowania (w ramach zakladu) i > zarekomenduję na opiekuna forum.(bo prawdę mowiąc coraz bardziej mnie to nudzi Niy fanzol juz bo to juz az w dupie szczypi. A hut to chyba mosz jeszcze lod Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Do: hepik 1 14.04.12, 11:05 hepik1 napisał: > Raczej " Do przerwy 0-1" > Byl kiedyś taki serial.Paragon,Perelka itd > Zebranie 11 tys podpisów w ciągu półtora miesiaca to te 0-1. > Tamten mecz zakończył sie 2-1 ;) > Teraz musisz zmusić 22 tys mieszkanców RŚl by w te jedną niedzielę podniesli du > pę i poszli zagłosować. > I to jest dopiero prawdziwe wyzwanie. > Jeśli sie uda,uchylę kapelusza,zrzekne sie administrowania (w ramach zakladu) i > zarekomenduję na opiekuna forum.(bo prawdę mowiąc coraz bardziej mnie to nudzi > ) Nie miało być nikogo, pierwsze spotkanie referendalne, było około 100 osób.Podpisy mieszkańców, gdzie tam te 11 ooo?, było?A teraz nigdy nikogo do niczego nie zmuszaj, ja zawsze najpierw przekonuję a następnie proszę.I tym razem tak zrobię, poproszę do wzięcia udziału w wyborach mieszkańców.A mieszkańcy chętnie wezmą udział, bo rozumieją,że to dla nich było robione i w ich interesie i o to jestem spokojny.No i nie tylko osobiście poproszę, poproszę o to Komitet, referendalny a myślę,że oni mają instrumenty ,aby to nagłośnić.Poza tym mają fachowców najwyższej klasy.Mam tu na myśli, Redaktora Naczelnego, Prawda o Rudzie Śląskiej. Ma ten instynkt, co jest ważne w danej chwili dla naszego miasta i jego mieszkańców.Widać tą niezależność, bez reklamy a ważne czym żyjemy.No i już o tym pisałem, ale przypomnę, my mieszkańcy Rudy Śląskiej, dorośliśmy do demokracji. Nie mówię tu w imieniu wszystkich, bo znowu będą mieli do mnie pretensje,że wypowiadam się za wszystkich.Kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Do: hepik 1 13.04.12, 21:50 panowie gratuluję,w mieście zapaliło się światło nadziei mimo ,że ulice są ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do: hepik 1 13.04.12, 22:04 to grażka nam grozi za podpisy, ale spoko poczekamy niedługo będziemy mieszkać w cywilizowanych, europejskich,oświetlonych dzielnicach naszej kochanej Rudy Odpowiedz Link Zgłoś
bed-wa Re: Do: hepik 1 13.04.12, 22:22 Wywiera na różne sposoby i poprzez swoich janczarów presję szczególnie na pracowników jednostek miejskich,ale nie panuje nad tym wszystkim i to gruchnie,a wtedy ludzie wytoczą jej tyle spraw,że przez najblizsze kilka lat będzie miała co robić.Tak będzie pani Dziedzicowo,tak będzie i znajomości różne podejrzane nie pomogą,bo sprawami zajmą się instytucje spoza województwa.Zostanie pani rozliczona jeszcze za czasy MOPS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do: hepik 1 13.04.12, 22:57 rozliczymy dokładnie i rzetelnie, by sprawiedliwości stało się zadość Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 09:23 HEPIK a jak napisze ile wczoraj zostało oddanych ważnych podpisów do Komisarza Wyborczego w Katowicach , to też to potem okrasisz zwyczajowo swoim zgryźliwym komentarzem , pisz tak dalej to podniesiesz frekwencję na tych wyborach :):):))) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 14:36 Moim skromnym zdaniem frekwencja na referendum nie dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 15:15 pipi chciałabyś no nie? Ale się zdziwisz w dniu referendum, mamy dość takiej władzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 15:22 skalar2011 napisał: > pipi chciałabyś no nie? > Ale się zdziwisz w dniu referendum, mamy dość takiej władzy!!!! Ani bym chciała ani nie chciała. Nie głosowałam na tę kobietę; uwierzyłam w prawdziwość oskarżeń o mobbing. Tak po prostu. Ze znanych mi osób mało kto wie, że w ogóle jakieś referendum się szykuje. Nie mówiąc już o tym, ze mieliby ruszyć tyłki w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: pipi tysm razem masz racje 14.04.12, 16:14 Ze znanych mi osób mało kto wie, że w ogóle jakieś referendum się szykuje. > Nie mówiąc już o tym, ze mieliby ruszyć tyłki w tej sprawie... Ale jak Potyralik z Kokotkiem do im oliki na grzbiet i piszczolki do pyskow to maja cyrk za darmo i luft z wewntila jest odpuszczony a potem przy piwie wielkie szkamranie. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: pipi tysm razem masz racje 14.04.12, 18:21 pipi a te ponad 13000 podpisów, mało kto wie o referendum?wiesz ,zbierałem podpisy i dużo się z ludzmi nagadałem, do tych 13000 musisz jeszcze dodać tych co zastraszeni przez grażke bali się podpisać, ale na referendum pójdą bo tam jest głosowanie tajne.Rozumiem tych co się bali, pracują w szkołach, mopsie, przedszkolach,świetlicach środowiskowych i nie chcą tej pracy stracić.Chylę czoła że uwierzyłaś w ten mobbing ,on jest rzeczywistością,znam wielu którzy go doświadczyli i nikomu bym nie życzył tego przez co ci ludzie musieli przejść. pewne psychopatyczne, wypaczone zachowania się nie zmienią dlatego musimy zmienić je my, dla dobra wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Do: hepik 1 14.04.12, 20:54 no, to tak twoim skromnym zdaniem. Porozmawiaj z ludźmi, z mieszkańcami, nie z znajomymi z pracy, a zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do: hepik 1 14.04.12, 22:53 pipi czy ty oszukujesz sama siebie ,porozmawiaj z mieszkańcami miasta to ci powiedzą co sądzą o tej władzy , a jeśli ich wysłuchasz to wyciągniesz odpowiednie wnioski.LUDZIE MÓWIĄ NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Do: hepik 1 15.04.12, 00:26 robertdebruss napisał: > no, to tak twoim skromnym zdaniem. Porozmawiaj z ludźmi, z mieszkańcami, nie z > znajomymi z pracy, a zmienisz zdanie. Narzekać to jedno, a ruszyć dupę na referendum to drugie. Jestem sceptyczna, bo widze jak marna jest frekwencja na wyborach samorządowych czy parlamentarnych. W Kochłowicach niby mają pełną dupę pewnego radnego i ... co z tego? Znowu został wybrany. Co do znajomych z pracy - nie ma wśród nich rudzian. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Do: hepik 1 15.04.12, 08:01 pipi jakby nie patrzeć , może o tym referendum faktycznie nikt nie wie , jednak podam pewne szczegóły o których nie mówisz , mamy ważnych podpisów 13 240 plus 2 000 podpisów nieważnych (brak peselu, niewyraźne nazwisko lub niepełny adres) to razem daje 15 240 podpisów złożonych , czyli tyle osób o tym wie , może do czasu referendum jeden drugiemu coś powie , jak myślisz ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś